Top

Brynje boxershort met windstopper zwart

Nieuw 10% Korting
 • Brynje boxershort met windstopper zwart
 • Brynje boxershort met windstopper zwart
 • Brynje boxershort met windstopper zwart
 • Brynje boxershort met windstopper zwart
 • Brynje boxershort met windstopper zwart
 • Brynje boxershort met windstopper zwart
 • Brynje boxershort met windstopper zwart
€ 40,00
35,90
Levertijd: 1 dagVoorraad: 2


Brynje Boxershort

Verschillende lagen met een mesh-basislaag vormen de ruggengraat van het Brynje-systeem. De isolerende eigenschappen van het gaas zijn slechts één reden voor de unieke functionaliteit van Brynje-ondergoed. De mesh-stof vormt niet alleen een isolerend luchtkussen naast je lichaam. Het transporteert ook vocht en droogt sneller.Zomer en winter

Deze boxershort is geschikt voor elke seizoen vanwege zijn ideale werking.


Jarenlang plezier

De Brynje mesh structuur houd je warm, droog en sterk. De kleur is echt door en door en dat zorgt ervoor dat deze short jarenlang mooi blijft en een Brynje boxershort is echt duurzaam.

 

 Voordelen:

 Warmste basislaag in Brynje assortiment
Voor fietsen, hardlopen, bergsport, schaatsen (en andere sporten)
Houd je droog tijdens langdurige inspanningen
Voor zomer en winter
Heel erg licht
100% polypropylene met lichtgewicht 140 g/m2
Geur beheersendMesh gaatjesstructuur

Verschillende lagen met een mesh-basislaag vormen de ruggengraat van het Brynje-systeem. De isolerende eigenschappen van het gaas zijn slechts één reden voor de unieke functionaliteit van Brynje-ondergoed. De mesh-stof vormt niet alleen een isolerend luchtkussen naast je lichaam. Het transporteert ook vocht en droogt sneller.Het materiaal

De huidige derde generatie Brynje Super Thermo-basislagen combineren de prestatievoordelen van synthetische garens met de beproefde Brynje-breisels. De Super Thermo-netkleding wordt gebreid met een hybride Meraklon-polypropyleengaren, Isolfil genaamd, dat geen water absorbeert en uitstekend is in het beheersen van de geur.


Hoe werkt Brynje bij sportbeoefening?

De Brynje-netconstructie laat overtollig vocht vrij van de huid ontsnappen als een damp terwijl een warm, gereguleerd luchtkussen naast de huid wordt gehouden.

Strak geweven onderkleding

Bij conventioneel, stevig gebreid ondergoed kan het transpiratievocht niet snel genoeg door de stof ontsnappen, zodat het weefsel naast je huid wordt doorweekt en je snel koud wordt.) Transpiratie en overmatige warmte kan door het gebruik van Mesh direct ontsnappen naar de volgende kledinglaag. Het lichaam behoudt hierdoor de juiste lichaamstemperatuur. Dit heeft tot gevolg dat minder energie wordt verbruikt en daarmee krachten worden gespaard.


Het verschil tussen Brynje en andere sportonderkleding

De Meraklon vezel van Brynje heeft ten opzichte van alle andere vezels de laagste vochtabsorptie, de hoogst isolerende werking en droogt opvallend snel. Daarnaast zorgt de speciale mesh-structuur van Brynje voor een optimale regulering van de lichaamswarmte.

Fris

De Super Thermo-netkleding wordt gebreid met een hybride Meraklon-polypropyleengaren, Isolfil genaamd, dat geen water absorbeert en uitstekend is in het beheersen van de geur.Wasadvies

 • Was op of lager dan 40°C
 • Niet in de droger
 • Niet strijken
 • Geen wasverzachter
 • Net bleken
Meraklon

Met zoveel unieke eigenschappen is Meraklon het perfecte materiaal voor sportondergoed, welke sport je ook beoefend!

Droog

Door de geringe vochtopname van het lichtgewicht Meraklon en het beperkte contact van Mesh met de huid kan de warmte en het transpiratievocht razendsnel worden doorgegeven aan de volgende kledinglaag. Minder energie gaat verloren, terwijl het lichaam droog en comfortabel warm blijft.


Lekker sporten

De boxershort is ademend draagt prettig en is erg comfortabel zodat je het nauwelijks voelt tijdens het hardlopen. Het is erg licht en zo goed als naadloos, dit zorgt ervoor dat je het nauwelijks op je huid voelt. De goede ventilatie houdt het lichaam koel tijdens de wisselende temperaturen waar we mee te maken hebben. Daarnaast heeft de broek een blijvend geur werend effect waardoor je tijdens en na het sporten fris blijft.

Brynje houdt je warm, droog en sterk!Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over