• Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Voor 16:00 besteld? Zelfde dag verzonden!
  • 100% Tevredenheidsgarantie
  • Veilig betalen met je eigen bank
Home / Accessoires / Sportarmbanden / Sportarmband Samsung Galaxy / Armband Samsung Galaxy S9

Armband Samsung Galaxy S9

Galaxy S9 sportarmband om te gaan sporten met de Samsung Galaxy S8. Veilig altijd en overal je S9 meenemen bij het hardlopen en andere sporten is mooi om dat je overal de sportapps kunt gebruiken, muziek kunt luisteren en natuurlijk je telefoon beantwoorden!

Galaxy S9 sportarmband
Over de S9: De Samsung Galaxy S9 draagt het typenummer 'SM-960F' en de Samsung Galaxy S9+ het typenummer 'SM-965F'. Buiten de typenummers vermeldt de FCC nog niets over beide toestellen. Beide typenummers zijn al in de database van de FCC te zien. Normaal gesproken verschijnen typenummers van nieuwe toestellen enkele weken tot circa één maand voor de introductie in de database van de FCC maar bij de S9 waren ze er eerder.

Samsung Galaxy S9 armband
De typenummers van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ verschenen bijvoorbeeld in maart in de database, waarna de toestellen daarna werden gepresenteerd. Vormgeving Qua vormgeving hebben beide smartphones dezelfde afmeting als Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+. Samsung maakt de schermranden bij de Galaxy S9 dus nog een stukje kleiner waardoor er een 'screen to body ratio' van meer dan 90 procent is ontstaan. Verder heeft de Galaxy S9 en Galaxy S9+ stereo speakers.

Processor
De Europese varianten van beide toestellen worden door een Exynos equivalent uit Samsung's eigen fabrieken aangedreven. Daarnaast is de vingerafdruksensor aan de achterzijde onder de camera geplaatst handig en veilig.


Samsung Galaxy S9 bediening
Hiermee verhelpt Samsung één van de belangrijkste kritiekpunten op de Galaxy S8 en Galaxy S8+ waarbij de vingerafdruksensor naast de camera was geplaatst waardoor de vinger vaak de cameralens vettig maakt.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.