Top

CEP Run Tight 3.0

  • CEP Run Tight 3.0
  • CEP Run Tight 3.0
  • CEP Run Tight 3.0
  • CEP Run Tight 3.0
  • CEP Run Tight 3.0
129,90
Levertijd: 1 dagVoorraad: 1


CEP Run Tights 3.0

 

Groter uithoudingsvermogen en de perfecte pasvorm voor hardlopers. De sterk verbeterde bloedsomloop heeft een positief effect op je uithoudingsvermogen wanneer je rent. Dankzij de geoptimaliseerde bloedcirculatie worden uw spieren voortdurend voorzien van voedingsstoffen, De Run Tight 3.0 verhogen uw efficiënte met precies dit effect. Het medi-compressie profiel in de broek ondersteunt uw beenspieren precies waar zij het nodig hebben. Een ander voordeel van het dragen van de Run Tight 3.0 is dat ze tijdens het rennen de spiertrillingen verminderen, wat op zijn beurt weer afleidingen voor u vermindert zodat u zich volledig kunt concentreren op uw run zonder na te denken over hoe moe uw benen worden. Dankzij medi-compressie verkorten deze Run Tights 3.0 ook de hersteltijd die nodig is na het sporten. De Run Tight 3.0 is niet alleen functioneel goed, maar ook met platte naden en ademend materiaal voor optimale temperatuurregeling,  bieden de Tights een ongeëvenaard draagcomfort met een perfecte pasvorm.

Ontworpen om een ​​langdurige partner te zijn om de houding en algehele gezondheid van het lichaam te verbeteren, is de Run Tight 3.0 getest om meer dan 150 wasbeurten en slijtage aan te houden.
Wingtech Technology heeft de hardware naar huis gebracht! CEP heeft een ISPO (de grootste internationale sportbeurs) Innovation Award gewonnen voor hun gebruik van technologie om de ademhaling en efficiëntie te verbeteren. De winnaars van deze prijs maken een uitgebreid selectie- en beoordelingsproces door juristen in de buitenlucht om te zorgen dat de award het meest verdient. Over CEP, CEP is het sportmerk van medi GmbH and Co. KG met het hoofdkantoor in Bayreuth, Duitsland. CEP biedt een collectie shorts, panty's, overhemden, korte sokken, kniekousen en mouwen voor hardlopen, fietsen, triatlon, voetbal, basketbal, handbal, ijshockey, paardrijden, golf en een breed scala aan andere sporten. CEP-producten verbeteren de prestaties en het herstel door gericht gebruik van compressie om de bloedcirculatie te verbeteren en het lactaatmetabolisme te versnellen. CEP biedt het juiste product voor elke atleet om een ​​perfecte balans te vinden tussen gezondheid en prestaties. De superieure kwaliteit van hun producten wordt gegarandeerd door hun ongeëvenaarde expertise en Duitse productiefaciliteiten. 

 

Voordelen:

Gerichte medi-compressie met een verbeterd profiel voor een extra boost van energie
Lichte compressie stimuleert de bloedsomloop
Ultieme comfort dankzij vlakke naden en een anatomische pasvorm
Gewrichts- en spierstabilisatie 
Platte naden en ademend materiaal
Elastische tailleband 
Kleine zakje met ritssluiting op achterzijde
Rekbare constructie gaat mee in de natuurlijke bewegingen
Ontworpen om uw langdurige partner te zijn, dus getest om 150 wasbeurten en slijtage aan te houden  


Het materiaal

59% Polymide & 41% Elestaan. 


HET CEP-VERHAAL
Weg naar succes. Elk succesvol product wordt geboren uit jarenlange ontwikkeling, een langetermijnaanpak en, het belangrijkste, een visie. In ons geval is dit het effect van medische compressie, wat ook gunstig is voor atleten. Maar hoe kunt u deze technologie gebruiken in een sportproduct? Het succes van CEP is geworteld in de moederonderneming medi, die sinds 1951 hoogwaardige medische compressieproducten produceert op de locatie in Bayreuth, Duitsland. De eerste stap was om wat te sleutelen. Het duurde negen maanden om de breimachines voor medische kwaliteit in te stellen, zodat ze aan alle productievragen konden voldoen. De truc was om een ​​gevoerde voetsectie op te nemen zoals in een sportsok en toch het precies gedefinieerde compressieprofiel van een medische kous te behouden. Atleten hebben de producten vervolgens grondig getest. We hebben het eerste product gemaakt. Hoe krijgen we ze nu bij de consument? We hadden nog nooit met de handel in sportartikelen te maken gehad en we moesten vanaf de grond af een verkoopnetwerk opzetten. Op de ISPO 2007 onthulde CEP zijn 'assortiment' aan experts uit de industrie - het bestond uit een Run-sok en een Ski-sok. Voor velen was de beenmode nog steeds heel vreemd. Winkeliers waren sceptisch: "Ik betaal € 50 voor schoenen, maar geen paar sokken." Verkooppersoneel moest luisteren naar dingen als "Ik denk dat ik het zonder steunkousen kan maken" CEP biedt het juiste product voor elke atleet om een ​​perfecte balans te vinden tussen gezondheid en prestaties. De superieure kwaliteit van hun producten wordt gegarandeerd door hun ongeëvenaarde expertise en Duitse productiefaciliteiten. Sinds het allereerste begin zijn de passie om op nieuwe manieren te denken en de wil om het volledige potentieel te benutten de belangrijkste ingrediënten geweest. We kijken uit naar het schrijven van nieuwe hoofdstukken - en kunnen niet wachten om te zien wat de komende 10 jaar zal brengen. Ready. CEP. Go!!


Reviews (0)
Type de code over