Top

FUSION WOMENS C3+ Singlet

Nieuw
  • FUSION WOMENS C3+ Singlet
  • FUSION WOMENS C3+ Singlet
35,45
Levertijd: 1 dagVoorraad: 1


FUSION C3+ WOMENS SINGLET 

Het Fusion C3 Singlet voor dames is gemaakt van het eigen gepatenteerde PRF textiel. Het PRF textiel is een unieke dubbelzijdige stof met een uniek transpiratie afvoersysteem om het vocht snel van het lichaam op te nemen.

Het singlet is ideaal voor trainingen in de zomer of tijdens indoor-trainingen.

Specificaties:
- Lichte dubbelzijdige stof met uniek transpiratie afvoersysteem
- Atletische pasvorm voor optimale bewegingsvrijheid
- Mesh panelen onder de armen voor extra ventilatie
- Zachte flatlock naden
- Made in Europe / Fusion.Factory


Materiaal:

100% Polyester


Gebruik bij temperatuur:

20 tot 30 gradenOEKO-TEX®-labels tonen aan dat het materiaal is getest en goedgekeurd in overeenstemming met de vereisten van de internationale OEKOTEX® Association. Deze vereisten hebben betrekking op het gehalte aan chemische stoffen die schadelijk zijn of waarvan wordt vermoed dat ze schadelijk zijn voor het lichaam.

.


Het bluesign®-systeem is een oplossing voor duurzame fabricage van stoffen. Het verwijdert schadelijke stoffen aan het begin van het productieproces, en stelt normen vast voor een milieuvriendelijke en veilige productie.Onze fabrieken zijn gespecialiseerd in het maken van FUSION-kleding en ALLEEN FUSION-kleding, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de kwaliteit van ons product wordt gemaakt volgens de hoogste normen die onze klant van ons verwacht. De productie werkt volgens een streng FLOW-principe, dat kleinere productie batches mogelijk maakt en ons in staat stelt om snelle doorlooptijden te leveren voor maximale productbeschikbaarheid het hele jaar door. Afval wordt daarom tot een absoluut minimum beperkt.


Reviews (0)
Type de code over