Top

Isostar energygel 20 gram

3% Korting
  • Isostar energygel 20 gram
  • Isostar energygel 20 gram
  • Isostar energygel 20 gram
  • Isostar energygel 20 gram
  • Isostar energygel 20 gram
  • Isostar energygel 20 gram
  • Isostar energygel 20 gram
  • Isostar energygel 20 gram
€ 2,00
1,95


Deze Isostar energygel 20 gram is makkelijk mee te nemen en geeft je snel nieuwe energie tijdens het sporten. Door de kleine tubes van Isostar vinden wij ze erg geschikt voor hardlopers omdat een normale gel vaak te groot is en te zwaar op de maag ligt.

Onze voorkeur
De Colasmaak is niet alleen lekker maar door de cafeïne heb je een echt een shot voor het hardlopen, zoals ook koffie dat doet!

Compacte energiebron
Dit energy shot zoals Isostar het zelf noemt bestaat uit 78% carbohydrates en Sodium en vitamines B1, B2, B6, PP. Deze dragen bij aan een goede omzetting van voedingsstoffen in energie en zijn te gebruiken binnen het kader van een gezond en evenwichtig voedingspatroon voor sporters.

Isostar energygel 20 gram test
We hebben deze cola smaak getest tijdens het hardlopen en fietsen en ze zijn gemakkelijk in te nemen. Het is snel (vanwege de 20 gram inhoud), effectief en we hadden geen maagproblemen zoals dat bij andere soms wel kan gebeuren. En dat is erg vervelend, vooral in een wedstrijd.

Eigenschappen:
Lekker
Eenvoudig te openen
Klein dus makkelijk mee te nemen in ritsvakje, startnummerband of sportarmband.

Langer volhouden:
Met energievoeding en sportdrank houd je het sporten net wat langer vol. Door gedoseerd af en toe energiedrank te drinken en een energie-gel te nemen kun je vooral tegen het einde van de training of wedstrijd het voordeel en wellicht je tijden verbeteren!

Voordelen:
hardlopen spullen

Makkelijk
Deze Isostar Energy gel is het meest geschikt voor hardlopers en duursporters die een kleine gel willen. Je krijgt een kleine dosering binnen en kunt het op die manier handig doseren.

Aanbevolen gebruik/ inname

De gel kun je dus in 1 keer innemen/ gebruiken. Gebruik dit vooral tijdens de laatste helft van de inspanning. Neem een 1 gel per 30 minuten activiteit, bij voorkeur gevolgd door 100 ml water. Dus bij het hardlopen bijvoorbeeld net voor een drankpost die je vaak al in de verte ziet.

Voorbeeld
Voor de halve marathon kun je 3 stuks innemen en op plaatje 10 zie je precies op welke momenten Isostar adviseert. Wijzelf hebben voordeel van een gel voor de wedstrijd en dan de eerste in de wedstrijd net wat later dan zij aangeven. Dit kun je voor jezelf testen.

Test
Test ook in een training al de smaak, het draaidopje (eenvoudig) en hoe je erop reageert. Succes met trainen en laat weten hoeveel sneller je bent geworden ;-)


Video Energiegel:

Artikelnummer: VOE-A20

1 of meer € 1,95
5 of meer € 1,85

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten