Top

Sigma R1

17% Korting
  • Sigma R1
  • Sigma R1
  • Sigma R1
  • Sigma R1
  • Sigma R1
  • Sigma R1
€ 59,97
49,97
Levertijd: 1 dagVoorraad: 1


Handige Sigma R1 voor hartslag meting op je telefoon. Zo kun je je trainingen echt verbeteren met hartslag- en calorieën meter via een hardloop app op je Iphone of Android Phone.

Sigma R1 voor hardlopers en ook voor andere sporten
Met de bluetooth hartslagmeter zie je continue je hartslag tijdens je training zodat je in de juiste trainingszone kunt trainen als je dat wilt.

Telefoons voor Sigma R1
Iphone 4S
Iphone 5
Iphone 5S/ 5C
Galaxy S4, S5, S6, S7 (BLE/ Runtastic Pro)
Galaxy Note 3, 4, 5, 6, 7
Ook andere Android telefoons vanaf Android 4.3 (BLE/ Runtastic Pro)

Betrouwbaar
De meeste hardlopers/ sporters willen niet een extra apparaat (hartslagmeter horloge) maar wel hun hartslag zien en dat kan met je telefoon. Want je telefoon heeft al de nieuwste (gratis) hardloop apps en GPS om je snelheid te meten. Met de bluetooth hartslagmeter heb je een compleet hupmiddel voor je trainingen en goedkoper dan een GPS hartslagmeter.


Fijne Sigma bluetooth hartslagmeter voor:
bluetooth hoofdtelefoon hardlopen Hardlopen
Fitness
Fietsen
Roeien
Wandelen/ hiken
Skaten
Schaatsen
Work out
Bootcamp

Bluetoot Smart hartslagmeter De Sigma Blue Comfortex R1 heeft een bluetooth sensor voor gebruik in combinatie met sportapp op smartphone (video Galaxy Note 2, tablet of ander apparaat, zoals iPhone (4S & 5), iPod touch (5th generation), iPod Nano (7th generation) en compatible Android of Windows apparaten. Het is geschikt voor alle sportapps die bluetooth SMART technologie ondersteunen.


Voordelen:
hardlopen spullen

Sigma R1
Het enige wat je doet na het omdoen van de bluetooth hartslagmeter is deze verbinden met je telefoon en dan zie je de hartslag bij de (daarvoor geschikte) hardloop apps.

Apps - Op de Galaxy Note 2 hebben we getest:
Mapmyrun (gratis)
BLE Heart rate monitor

Erg comfortabele band
Het wordt geleverd met comfortabele Comfortex band voor extra draagcomfort en gelamieerde electroden voor betere overdracht.

Accuraat
De 'R1 BLUE' garandeert een exacte meting van de hartslag. Het meetbereik ligt tussen 30 en 240 slagen per minuut. Het batterijvak kan eenvoudig met een muntje worden geopend.

Sigma R1 Video:Sigma R1; nog een video:


Sigma R1 op een Galaxy S4:

Artikelnummer: HAR-A01
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten