• Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Voor 15:30 besteld? Zelfde dag verzonden!
  • 100% Tevredenheidsgarantie
  • Veilig betalen met je eigen bank
Home / Elektronica / Sporthorloges / Smartwatch horloge Adventure

Smartwatch horloge Adventure

Smartwatch horloge Adventure

Altijd al een smartwatch willen hebben, maar vond je het te prijzig? Dan hebben wij de oplossing gevonden met deze betaalbare smartwatch die over alle denkbare functies beschikt.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 59,95
€ 47,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

SMARTWATCH HORLOGE ADVENTURE

Altijd al een smartwatch willen hebben, maar vond je het te prijzig? Dan hebben wij de oplossing gevonden met deze betaalbare smartwatch die over alle denkbare functies beschikt. Met het 1,3 inch full round HD touchscherm is hij makkelijk af te lezen en te bedienen. Of je hem gebruikt voor het sporten of gewoon dagelijks, deze smartwatch is werkelijk van alle gemaken voorzien. Tevens is hij IP68 drukwaterdicht, wat wil zeggen dat hij 30 minuten onder water kan bij een maximale diepte van 1.5 meter,  dus je kan hem gewoon gebruiken tijdens een training in de regen of als je je handen wast. Deze smartwatch kan gebruikt worden in combinatie met IOS 8.0 en hoger en Android 4.4 en hoger. 

Eigenschappen:

Taal: Nederlands, Engels

⇒ Afmetingen:45.6 x 45.6 x 10.8mm.
⇒ Gewicht: 50 gram
⇒ Scherm grootte: 1,3 inch, 3,3cm. full round HD scherm
⇒ Resolutie: 240*240
⇒ Batterij cappaciteit: 300 mAh
⇒ GPS: Ja
⇒ ROM: 256MB
⇒ RAM: 4GB
⇒ Stand by tijd: ongeveer 24 uur
⇒ Oplaad tijd: 2 uur
⇒ Opladen: magnetisch opladen
⇒ Waterdicht: IP68 Drukwaterdicht, geschikt voor onderwater gebruik.(max: 1,5 diep tot 30 minuten.
⇒ Verwisselbare band 40/44mm

Watch verbinden met telefoon;
Download eerst de app "M Active" in de telefoon.
1) Android / iOS-telefoon: scan de volgende QR-codeafbeelding door browsers of een willekeurige scanner om "M Active" te downloaden.
2) Android-telefoon: zoek en download de app "M Active" van Google Play;
    iOS-telefoon: zoek en download de "M Active" -app vanuit de Apps Store;

Bluetooth 4.0-verbinding: schakel na installatie de mobiele telefoon Bluetooth en M Active App in, bevestig de meldingen, locatie, alle machtigingen zijn ingeschakeld, tik op Apparaat - Apparaat toevoegen, zoek naar "L19" -apparaat en tik op verbinden. Sommige Android-telefoons moeten de gps inschakelen om verbinding te maken.                                                                                                                                                                   
Bluetooth 3.0-verbinding: aan de kant van het horloge Bluetooth-zoeken - Bluetooth-selecteer - Bluetooth inschakelen-tik op de naam van uw mobiele telefoon in de lijst, bevestig de verbinding aan het einde van uw mobiele telefoon.

M Active二维码  
                         

Omhoog-knop: druk kort : stappenteller, geeft stappen, calorieën en afstand weer.                                                                                                                  Omlaag-knop: lang indrukken om van horloge te wisselen, kort indrukken om terug te keren naar de stand by-interface, wanneer het horloge is gecrasht, 10 seconden lang ingedrukt houden om opnieuw op te starten.                         
Touchpanelbewegingen: schuif naar rechts / links / omhoog om het hoofdmenu te openen, na het invoeren van elke functie, schuif van links naar rechts om terug te keren, schuif van rechts naar links ter bevestiging                             
Wijzerplaatschakelaar: druk lang op het scherm, er is een kieskeuze, tik op bevestigen.                                                                                                            Statusbalk: schuif naar beneden om binnen te gaan, het vertelt de Bluetooth-status, batterijduur, tijd etc.


Dan ben je succesvol verbonden!
Alleen wanneer Bluetooth 3.0 en 4.0 beide zijn verbonden, kan het horloge zijn volledige prestaties leveren, schuif het horloge scherm naar beneden en u ziet het Bluetooth-pictogram, blauwe kleur bovenaan betekent dat Bluetooth 4.0 is verbonden, groene kleur onderaan betekent dat Bluetooth 3.0 is verbonden.
Melding instellen: ga naar Instellingen-App-beheer van de telefoon, zoek naar 'M Actief'-machtigingsbeheer en schakel alles toestaan ​​in.
In meldingen - zoek "M Actief", schakel alles in toestaan. In "M Active" - ​​"Application push", selecteer alles toestaan. Zorg ervoor dat u in de telefoon toestaat dat uw apps, zoals WhatsApp, Facebook, e-mailmelding toegestaan, in het meldingscentrum van de telefoon kunnen worden gepusht.

Door het gebrek aan uniformiteit van het Bluetooth-protocol van verschillende merken mobiele telefoons,  is de Bluetooth-verbinding tussen de mobiele telefoon en het horloge soms niet stabiel.

Wat als ik de melding niet ontvang?
1. Allereerst is de meldingsfunctie van het horloge alleen om de meldingsfunctie van de telefoon te synchroniseren, zoals inkomende e-mail, WhatsApp, WeChat e-mailherinnering, als uw telefoon de melding niet heeft ontvangen, is de wachtterminal ook niet ontvangen, om de meldingsfunctie in de telefoon in te stellen, zoek de bijbehorende APP en open de toegestane melding.
2. Via Bluetooth van de mobiele telefoon en deze opnieuw verbinden, of het horloge herstellen naar de fabrieksinstellingen.
3. Verwijder "M Active2" en download het opnieuw. Houd er rekening mee dat alle machtigingen tijdens het installatieproces moeten worden geopend en dat het horloge vervolgens opnieuw moet worden aangesloten.

Hoofdfuncties: 
⇒ Bellen
⇒ Kiezen: Bluetooth-oproep via mobiele telefoon, praten aan het einde van het horloge.
⇒ : synchroniseer de contacten in de mobiele telefoon, tot 200 gewone contacten.
⇒ Oproeplogboeken: synchroniseer alle oproepgeschiedenis in de mobiele telefoon.
⇒ SMS: Synchroniseer de berichten in de mobiele telefoon maximaal 10 berichten (ondersteunt nog geen iOS-telefoon).
⇒ Meldingen: Synchroon alle telefoonmeldingen, zoals Facebook, WhatsApp, sms, e-mail etc., als u de meldingen met inhoud wilt weergeven, moet u instellen dat de details van de Facebook- en WhatsApp-meldingsfunctie in de apps in de telefoon worden weergegeven. Het trilt voor inkomende oproepen en berichten.
⇒ Bluetooth: zoek het apparaat waarmee u verbinding wilt maken of koppel de apparaten los.
⇒ Stappenteller: registreert de stappen die je overdag hebt gelopen, het aantal verbrande calorieën en de afstand. Elke dag 00:00 uur worden alle gegevens automatisch opgeslagen en teruggezet op 0. Schuif omhoog, voer optie in; status, aan en uit; geschiedenis, het kan 7 dagen lokale records controleren; Doel, stel een doel voor dagelijkse stappen; zet in al uw informatie, zoals geslacht, lengte, gewicht enz. voor een nauwkeurigere meting van uw stappengegevens.
⇒ Slaapmonitor: het apparaat schakelt de slaapmonitor automatisch in van 21.00 uur tot 09.00 uur. Het registreert uw slaapduur en kwaliteit, helpt bij het opbouwen van een betere rusttijd, verbetert de slaapkwaliteit. Schuif omhoog voer opties in; Status, aan en uit; Geschiedenis, bekijk diepe slaap en lichte slaap; instructie.
⇒ Hartslagmeter: draag het horloge strak om uw pols, de beste positie is de bovenkant van de hand-pols, ongeveer 20 seconden toont het de real-time hartslaggegevens, schuif het menu omlaag naar de geschiedenis, modus omvat enkele meting en continue meting; en instructie. Over het algemeen is de normale waarde 60-90 keer / min.
⇒ ECG: Via optische hartslag- en ECG-combinatietechnologie kunnen de gegevens ongeveer 30 seconden worden weergegeven, nadat de test verschijnt. Naar APP, betekent ECG-gegevens opslaan op de telefoon "M Active".
⇒ Bloeddruk: tik om in te voeren en te beginnen met meten, leg je hand neer, ongeveer 1 minuut laat het resultaat zien.
⇒ Sedentair: stel een langdurige herinnering in voor zitten, herinner u eraan dat u een stand hebt als de tijd om is.
⇒ Anti-verloren: klik op "vind telefoon", verbonden telefoon zal een waarschuwing geven, na het vinden van de telefoon, tik op "Einde" van de telefoon om het alarm te stoppen, het werkt zowel aan de horloge- als aan de Apps-kant.
⇒ Alarm: Instelling van maximaal 5 alarmen, lang indrukken kan het alarm annuleren.
⇒ Stopwatch: enkele timing, tik op het linkerpictogram om de timing te starten en tik op om te pauzeren, tik nogmaals voor de cumulatieve tijd.
⇒ Rekenmachine
⇒ Kalender

⇒ Bluetooth-instelling: schakel Bluetooth in het horloge in / uit.
⇒ Klok: kloktype, er zijn stand-by wijzerplaten voor stellen om uit te kiezen. De tijd wordt gesynchroniseerd zodra er verbinding is met de M Active-app.
Wekscherm ontvangt melding: u kunt instellen dat het horlogescherm wordt gewekt wanneer berichten worden ontvangen. De werktijd van de batterij zal verminderen.
⇒ Display: stel het scherm op tijd in en stel de helderheid in.
⇒ Geluid: u kunt het profiel van de beller selecteren, beltonen selecteren, meldingsbeltonen selecteren;
⇒ Eenheid: metrisch of Brits instellen.
⇒ Reset: herstel het apparaat.
⇒ Talen: standaard als automatische synchronisatie, het wordt gesynchroniseerd met de telefoontaal. Hiermee kunt u handmatig uw voorkeurstaal selecteren.
⇒ Gebaar: Mute-oproep omkeren, alarm mute omkeren, wakker worden met gebaren (scherm automatisch aan zodra de hand wordt opgestoken) en schudden om oproepen te beantwoorden.
⇒ Oplaadinstructie: dit product maakt gebruik van magnetisch opladen. Sluit het oplaadpunt aan op de achterkant van de oplaadpinnen van het apparaat, het laadt automatisch op.


Het ondersteunt pc-USB of standaard 5V-oplader. 
0012 Let op: Zorg ervoor dat de magnetische oplaadkabel niet met 2 pinnen tegelijk met geleidend materiaal wordt verbonden, dit kan kortsluiting veroorzaken.Als er kwaliteitsproblemen optreden die worden veroorzaakt door fabricage, materialen of ontwerp binnen een jaar (vanaf de dag van aankoop)(batterij en kabel binnen 6 maanden) bieden wij volledige garantie.
Het uitgangspunt is normaal en correct gebruiken en retourneren in complete en originele staat..
2. Is het defect/schade veroorzaakt door:
1). Demonteer of monteer van het product.
2). Veroorzaakt door onjuist gebruik of val.
3). Alle kunstmatige schade of misbruik.
Dit alles valt buiten de garantie.

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.