• Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Voor 15:30 besteld? Zelfde dag verzonden!
  • 100% Tevredenheidsgarantie
  • Veilig betalen met je eigen bank
Home / Elektronica / Sporthorloges / Smartwatch Horloge Allure

Smartwatch Horloge Allure

Smartwatch Horloge Allure

Onze nieuwe topper, smartwatch horloge met alle denkbare functies zoals, bellen, sms-en, stappenteller, hartslagmeter, ECG, bloeddruk, thermometer etc.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 59,95
€ 49,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

SMARTWATCH HORLOGE ALLURE

Altijd al een smartwatch willen hebben, maar vond je het te prijzig? Dan hebben wij de oplossing gevonden met deze betaalbare smart watch die over alle denkbare functies beschikt. Met het 1,3 inch full round HD touchscherm is hij makkelijk af te lezen en te bedienen. Of je hem gebruikt voor het sporten of gewoon dagelijks, deze smartwatch is werkelijk van alle gemaken voorzien. Tevens in hij IP68 drukwaterdicht, wat wil zeggen dat hij maximaal 30 minuten onder water kan op 1.5 meter diepte, dus je kan hem gewoon gebruiken tijdens een training in de regen of al je je handen wast. Deze smartwatch kan gebruikt worden in combinatie met IOS 8.0 en hoger en Android 4.4 en hoger. 

Eigenschappen:

⇒ Afmetingen: 44mm x 38mm x 10,7mm
⇒ Gewicht: 50 gram
⇒ Scherm grootte: 1.75 inch (4,44 cm) full 2.5D gebogen touch screen. 
⇒ Resolutie: 320*385
⇒ Batterij cappaciteit: 230 mAh
⇒ ROM: 128MB
⇒ Stand by tijd: ongeveer 24 uur
⇒ Oplaad tijd: 2 uur
⇒ Opladen: magnetisch opladen
⇒ Waterdicht: IP68 Drukwaterdicht, geschikt voor onderwater gebruik. (max: 1,5 diep tot 30 minuten).
⇒ Verwisselbare band 40/44mm

 

※ Bedieningshandleiding
Aan / uit-knop: lang indrukken om het horloge AAN / UIT te zetten. Kort indrukken om terug te keren naar stand-by.
Houd aan/uit knop 10 seconden ingedrukt en start het apparaat opnieuw op.
Aanraakinstructies: veeg naar links om het hoofdmenu te openen, tik op het pictogram om een functie in te voeren, veeg naar rechts om terug te keren, veeg naar links om het volgende niveau van de functie te openen.
Wijzerplaten wisselen: Houd de wijzerplaat lang ingedrukt en schuif naar rechts of links om verschillende wijzerplaten te selecteren.
Oplaadinstructie: dit product gebruikt magnetisch opladen. maak verbinding met de achterkant van de oplaadpinnen van het apparaat, het wordt automatisch opgeladen.

Smartwatch verbinding laten maken met telefoon: download eerst de app "M Active" op de telefoon, gerbuik vervolgens 1 van de 2 volgende methodes.
1) Android / iOS-telefoon: scan de volgende QR-codeafbeelding door browsers of een willekeurige scanner om "M Active" te downloaden.
2) Android-telefoon: zoek en download de app "M Active" van Google Play;
    iOS-telefoon: zoek en download de "M Active" -app vanuit de Apps Store;


e0830df1fb730481ae8ad4431e443a2

Bluetooth 4.0-verbinding: schakel na installatie op de mobiele telefoon de bluetooth en M Active App in, bevestig de meldingen, de locatie, alle machtigingen zijn ingeschakeld, tik op Apparaat - Apparaat toevoegen, zoek naar "Watch6_LE" - en tik op verbinden. Sommige Android-telefoons moeten de gps inschakelen om verbinding te maken.
Bluetooth 3.0-verbinding: aan de kant van het horloge Bluetooth-zoeken Bluetooth-selecteer Bluetooth inschakelen-tik op de naam van uw mobiele telefoon in de lijst, bevestig de verbinding aan het einde van uw mobiele telefoon. Dan ben je met succes verbonden;
Alleen wanneer Bluetooth 3.0 en 4.0 beide zijn verbonden, kan het horloge volledige prestaties leveren, schuif het horloge naar beneden en u ziet het Bluetooth-pictogram, groene kleur bovenaan betekent dat Bluetooth 3.0 is verbonden, blauwe kleur onderaan betekent dat Bluetooth 4.0 is verbonden.
Melding instellen: ga naar Instellingen-App-beheer van de telefoon, zoek "M Actief" -machtigingenbeheer, schakel alles toestaan ​​in.
In meldingen - zoek "M Actief", schakel alles in toestaan. In "M Active" - ​​"Application push", selecteer alles toestaan.
Zorg ervoor dat u in de telefoon toestaat dat uw apps, zoals WhatsApp, Facebook, e-mailmelding toegestaan.

Het Bluetooth-protocol verschilt tussen alle merken mobiele telefoons. Soms is de Bluetooth-verbinding instabiel tussen mobiele telefoon en smartwatch. Start Bluetooth opnieuw en probeer opnieuw verbinding te maken of herstel de fabrieksinstellingen. Als het lijkt alsof het systeem is gestopt, houdt u de aan / uit-knop ongeveer 10 seconden lang ingedrukt om het horloge opnieuw te starten.

Hoofdfuncties:
⇒ Bellen
⇒ Kiezen: Bluetooth-oproep via mobiele telefoon, praten aan het einde van het horloge.
⇒ Telefoonboek: synchroniseer alle contacten in de mobiele telefoon, maximaal 200 contacten.
⇒ Oproeplogboeken: synchroniseer alle oproepgeschiedenis in de mobiele telefoon.
⇒ SMS: synchroniseer alle berichten in de mobiele telefoon (ondersteunt nog geen iOS-telefoon).
⇒ Meldingen: synchroon alle telefoonmeldingen, zoals Facebook, WhatsApp, sms, e-mail etc., als u de meldingen met inhoud wilt weergeven, moet u instellen dat de details van de Facebook- en WhatsApp-meldingsfunctie in de apps in de telefoon worden weergegeven. Het trilt voor inkomende oproepen en berichten.
⇒ Bluetooth: zoek het apparaat waarmee u verbinding wilt maken of koppel de apparaten los.
⇒ Stappenteller: registreert de stappen die je overdag hebt gelopen, het aantal verbrande calorieën en de afstand. Elke dag 00:00 uur worden alle gegevens automatisch opgeslagen en weer teruggezet op 0. Schuif omhoog, voer optie in; status, aan en uit; geschiedenis, het kan 7 dagen lokale records controleren; Doel, stel een doel voor dagelijkse stappen; zet in al uw informatie, zoals geslacht, lengte, gewicht enz. voor een nauwkeurigere meting van uw stappengegevens.
⇒ Slaapmonitor: het apparaat schakelt de slaapmonitor automatisch in van 21.00 uur tot 09.00 uur. Het registreert uw slaapduur en -kwaliteit, helpt bij het opbouwen van een betere rusttijd, verbetert de slaapkwaliteit. Schuif omhoog voer opties in; Status, aan en uit; Geschiedenis, bekijk diepe slaap en lichte slaap; instructie.
⇒ Hartslagmeter: draag het horloge strak om uw pols, de beste positie is de bovenkant van de hand-pols, ongeveer 20 seconden toont het de realtime hartslaggegevens, schuif het menu naar beneden naar de geschiedenis, modus omvat enkele meting en continue meting; en instructie. Over het algemeen is de normale waarde 60-90 keer / min.
⇒ ECG: Via optische hartslag- en ECG-combinatietechnologie kunnen de gegevens ongeveer 30 seconden worden weergegeven, nadat de test verschijnt. Naar APP, betekent ECG-gegevens opslaan op de telefoon "M Active".
⇒ Bloeddruk: Tik om in te voeren en te beginnen met meten, leg je hand neer, ongeveer 1 minuut laat het resultaat zien.
Thermometer: De lichaamstemperatuur wordt gemeten zodra je binnenkomt. 
Sedentair: stel een langdurige herinnering in voor zitten, herinner u eraan als het tijd is om te bewegen
⇒ Zoek mijn telefoon: klik op "vind telefoon", de aangesloten telefoon zal een waarschuwing geven, na het vinden van de telefoon, tik op "Einde" van de telefoon om het alarm te stoppen, het werkt vanuit het horloge- als aan de App kant.
⇒ Alarm: Instelling van maximaal 5 alarmen, lang indrukken kan het alarm annuleren.
⇒ Stopwatch: enkele timing, tik op het linkerpictogram om de timing te starten en tik op om te pauzeren, tik nogmaals voor de cumulatieve tijd.
⇒ Rekenmachine
⇒ Kalender
⇒ Bluetooth-instelling: schakel Bluetooth in het horloge in / uit.
⇒ Klok: kloktype, er zijn stand-by wijzerplaten om uit te kiezen. De tijd wordt gesynchroniseerd zodra er verbinding is met de M Active-app.
Wekscherm ontvangt melding: u kunt instellen dat het horlogescherm wordt gewekt wanneer berichten worden ontvangen. De werktijd van de batterij zal verminderen.
⇒ Display: stel het scherm op tijd in en stel de helderheid in.
⇒ Geluid: u kunt het profiel van de beller selecteren, ringtones selecteren, meldingsbeltonen selecteren;
⇒ Eenheid: metrisch of Brits instellen.
⇒ Reset: herstel het apparaat.
⇒ Talen: standaard als automatische synchronisatie, het wordt gesynchroniseerd met de telefoontaal. Hiermee kunt u handmatig uw voorkeurstaal selecteren.
Gebaar: Mute-oproep omkeren, alarm mute omkeren, wakker worden met gebaren (scherm automatisch aan zodra de hand wordt opgestoken) en schudden om oproepen te beantwoorden.

Inhoud verpakking:
1 smartwacht 
1 laadkabel
1 manual

Het ondersteunt pc-USB of standaard 5V-oplader. 

0012 Let op: Zorg ervoor dat de magnetische oplaadkabel niet met 2 pinnen tegelijk met geleidend materiaal wordt verbonden, dit kan kortsluiting veroorzaken.

Als er kwaliteitsproblemen optreden die worden veroorzaakt door fabricage, materialen of ontwerp binnen een jaar (vanaf de dag van aankoop)(batterij en kabel binnen 6 maanden) bieden wij volledige garantie.
Het uitgangspunt is normaal en correct gebruiken en retourneren in complete en originele staat..
2. Is het defect/schade veroorzaakt door:
1). Demonteer of monteer van het product.
2). Veroorzaakt door onjuist gebruik of val.
3). Alle kunstmatige schade of misbruik.
Dit alles valt buiten de garantie.

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.