Top

Sport armband Galaxy A5

36% Korting
  • Sport armband Galaxy A5
  • Sport armband Galaxy A5
  • Sport armband Galaxy A5
  • Sport armband Galaxy A5
  • Sport armband Galaxy A5
  • Sport armband Galaxy A5
€ 24,97
15,97
Levertijd: 1 dagVoorraad: 1


Sport armband Galaxy A5 voor het hardlopen en andere sporten.

De mooie Galaxy A5 is groter dan de broer A3 en ook zo mooi. Want hij heeft ook met de metalen behuizing een mooier uiterlijk en ander gevoel de plastic Galaxy modellen en is vergelijkbaar met iPhone oa.Met de zeer dun metalen frameen volgen de nieuwe designfilosofie van Samsungs Galaxy Alpha-smartphone, die tevens over een metalen frame beschikt.

Galaxy A5 armband
Deze sport armband voor de Galaxy A5 zorgt ervoor dat je hem mee kunt nemen als je buiten gaat sporten. Deze compacte hoes met klittenband kun je comfortabel op je arm dragen bij het hardlopen. Zo heb je je muziek of app altijd bij de hand!

Geschikt voor:
Galaxy A5

Luxe Sport armband:
De sport armband is gemaakt van erg comfortabel neopreen aan de binnenzijde om je arm en een mooie zachte kunststofstructuur met zilverkleurige details aan de buitenzijde. Met het aparte sleutelvakje raak je je sleutel ook niet kwijt.


Touchscherm blijven bedienen:
Met onze sportarmbanden kun je het touchscherm van je telefoon nog echt goed bedienen door het doorzichtige beschermplastic.


hardloop koptelefoonHardloop hoofdtelefoon:
Bij deze armband is de hardloop hoofdtelefoon met extra korting te bestellen. Deze heeft oorclips zodat ze echt blijven zitten tijdens het hardlopen!

Handig muziek luisteren en meer..
Luister lekker naar je muziek of naar een hardloopprogramma zoals Evy en de aanwijzingen van bijvoorbeeld Runkeeper!

Korting:
Om de hoofdtelefoon met korting mee te bestellen selecteer je hem hieronder. Dan ontvang je hem bij de sportarmband.

Sportarmband als cadeau:
Een leuk sportief cadeau geven zonder zelf in te pakken? Bestel een (extra) sportarmband voor een verjaardag of gewoon als extra motivatie voor die ander om te gaan hardlopen. Of kies net als anderen een extra sportarmband om verzendkosten te besparen!

Video over de hoofdtelefoon bij de armband:

Reviews (0)
Type de code over