Top

Warmte olie Protect extra Born

2% Korting
  • Warmte olie Protect extra Born
  • Warmte olie Protect extra Born
  • Warmte olie Protect extra Born
  • Warmte olie Protect extra Born
  • Warmte olie Protect extra Born
rating 5
(5 / 1 Reviews)
€ 9,95
9,75
Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0


Deze Warmte olie Protect extra Born 150 ml zorgt voor warme benen en armen tijdens natte koude dagen en bij de 'twijfel' dagen tussen kort of lang tenue.

Werking
Deze waterbestendige warmte olie ondersteunt de natuurlijke doorbloeding van je spieren. Het combineert de werkzame bestanddelen van 15 kruiden met een sterk warmtegevoel. Deze combinatie zorgt ervoor dat het Born Warm Up perfect te gebruiken is bij koudere dagen en slechte regenachtige weersomstandigheden.

Kort of lang?
Een kort tenue is soms te koud in het begin maar een lang tenue is meestal te warm als je aan het sporten bent. Deze warmte olie op je benen en armen helpt om in kort tenue te starten zodat je later niet te heet wordt.

Travel light, race hard
Uiteraard kun je werken met beenstukken en armstukken maar deze warmte olie helpt om niet de hele weg kledingstukken mee te hoeven 'slepen'. Daarnaast geeft de warmte olie een mooie beetje glimmend effect aan je benen.

Voordelen:
hardlopen spullen

Beter sporten
De verwarmende bestanddelen in de warmte olie die je vooraf op benen en armen inwrijft stimuleren de haarvaatjes, waardoor deze mee bloed doorlaten naar de dieper gelegen weefsels. De behandelde lichaamsdelen blijven bovendien lekker warm aanvoelen.

Voordelen
Makkelijk en snel aan te brengen
Waterresistente beschermlaag
Sterk warmtegevoel
Stimuleert de doorbloeding in de actieve spieren
Glans effect
Makkelijk hersluitbare tube voor lang gebruik
Ontwikkeld in samenwerking met topsporters, op dit moment met Team Shimano
Hoogwaardige ingrediënten
Sterke dieptewerking
Warme aangename start is het eerste voordeel!
Sluit de porien niet af
Ideaal voor temperaturen tot 15 graden Celsius

Prettiger aan de start
Met de warmte olie begin je wat beter voorbereid je sport dag. Diverse topsporters gebruiken dit product om hun lichaam te beschermen en zich daardoor meer op de prestatie te kunnen focussen.

Regen en kou krijgen geen kans
De protect extra olie vormt een waterafstotende, beschermende filmlaag op je huid. De lichaamswarmte wordt geïsoleerd, zodat je niet afkoelt. Regen en kou krijgen geen kans.
 
Video:

Meer over Born sportvoeding:

Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

moniek (06-03-2015) rating 5 Prima middel die tube Born Protect Extra! Doet wat het beloofd. En werkt ook tegen koude handen!

Type de code over