Top

Sport armband ZTE ZMAX 2

36% Korting
  • Sport armband ZTE ZMAX 2
  • Sport armband ZTE ZMAX 2
  • Sport armband ZTE ZMAX 2
  • Sport armband ZTE ZMAX 2
  • Sport armband ZTE ZMAX 2
€ 24,97
15,97
Levertijd: 1 dagVoorraad: 4


Een Sport armband ZTE ZMAX 2 zodat je deze kunt meenemen bij het sporten.

Met de Sport Armband voor je redelijk grote telefoon zijn veel apps te gebruiken waardoor je deze waarschijnlijk wilt meenemen bij het hardlopen of andere sporten. Gewoon je ZTE ZMAX 2 meenemen voor muziek en/ of om bereikbaar te zijn is ook handig.

Handig je telefoon meenemen
Deze compacte hoes met klittenband kun je comfortabel om je arm dragen bij het hardlopen. Zo heb je eenvoudig alles bij de hand!

Geschikt voor:
ZTE ZMAX 2

Comfortabele Sport armband:
De sport armband is gemaakt van prettig dragend neopreen. Met het aparte sleutelvakje raak je je sleutel ook niet kwijt. Naast het zachte neopreen aan de binnenzijde heeft hij aan de buitenzijde een mooie zachte kunststofstructuur met zilverkleurige details. 

Telefoon altijd makkelijk bedienbaar
Met onze sportarmbanden kun je het scherm van je telefoon nog echt goed bedienen door het doorzichtige beschermplastic. Zo hoef je hem er niet uit te halen om hem te bedienen.

Voordelen:
hardlopen spullen

hardloop koptelefoonHardloop hoofdtelefoon:
Bij deze armband is de hardloop hoofdtelefoon met extra korting te bestellen. Deze heeft oorclips zodat ze echt blijven zitten tijdens het hardlopen!

Handig muziek luisteren en meer..
Luister lekker naar je muziek of naar een hardloopprogramma zoals rennen met Evy en de aanwijzingen van een app zoals Runkeeper!

Korting:
Om de hoofdtelefoon met korting mee te bestellen selecteer je hem hieronder. Dan ontvang je hem bij de sportarmband.

Sportarmband als cadeau:
Een leuk sportief cadeau geven zonder zelf in te pakken? Bestel een (extra) sportarmband voor een verjaardag of gewoon als extra motivatie voor die ander om te gaan hardlopen. Of kies net als anderen een extra sportarmband om verzendkosten te besparen!

Video over de speciale sport hoofdtelefoon

Reviews (0)
Type de code over