Top

Bluetooth hartslagmeter

Hartslagmeter iPhone & Android
36% Korting

Hartslagmeter iPhone & Android

€ 69,97 € 44,97
(niet meer leverbaar)
Een goede hartslagmeter voor de telefoon verbind makkelijk en snel en meet nauwkeurig je hartslag tijdens trainingen.

Modellen

Je hebt veel bluetooth hartslagmeters die alleen werken op 1 of 2 telefoons maar wij vonden het beter en makkelijker om je een modellen reeks aan te bieden die allen op veel verschillende telefoons aangesloten kunnen worden.Beter trainen
Met een bluetooth hartslagmeter zie je je eigen hartslag in je favoriete app. Zo kun je nog effectiever trainen op snelheid, vetverbranding of duurvermogen!


Bluetooth hartslagmeter?

Door te trainen met hartslagmeting wordt je sneller beter vanwege het betere inzicht van de inspanning op je lichaam en het inspelen daarop. Loop-apps tonen de hartslag van de hartslagband zodat je ook na de training je hartslag grafiek kun zien en analyseren.

Trainingseffect

Het mooie van lopen met een bluetooth hartslagmeter is dat je eigenlijk redelijk makkelijk weer een stap vooruit gaat in je training en wedstrijden. Om beter te worden met hardlopen moet je namelijk veel trainen in verschillende vormen maar door dit verbeterde inzicht op je hartslagverloop en het effect van de training op je lichaam kun je bijsturen en beter gaan trainen. Daarnaast is het nog leuk ook om dit te zien en handig in beeld te krijgen.

Met de bluetooth hartslagmeter

  • Maak je van je eigen iPhone of Android eenvoudig een hartslagmeter
  • Hoef je geen apart horloge te kopen
  • Kun je gebruik maken van de handige hartslag app's en alle toekomstige ontwikkelingen
  • Strava, Runtastic, Map My Run, Map My Ride, Run GPS en andere apps
  • Meet je je hartslag, calorie-verbruik, gemiddelde hartslag, train je in hartslagzones en kun je later online je hartslag geschiedenis terugzien en analyseren
  • Wordt je op deze manier sneller beter!

Hoe werkt een bluetooth hartslagmeter?

De band heeft 2 zachte hartslagsensoren die via de kleine module op de voorzijde van de band het hartslagsignaal naar je telefoon stuurt. Hierdoor pakt (iedere) hardloop app dit op en toont dit in een getal plus in een grafiek. Daarnaast noemt de audiocoach van verschillende hardloop apps ook je actuele hartslag tijdens het trainen door je hoofdtelefoon.

Voordelen

Deze voordelen van inzicht van training op je hartslagzone en het anticiperen erop zorgen ervoor dat je efficienter kunt gaan trainen en daardoor sneller beter wordt. Daarnaast ondervinden veel sporters ook het effect van herkenning van moeheid of juist fitheid omdat je hartslag dat zonder omwegen duidelijk maakt.

Hartslagverloop

Sommige sporters meten iedere ochten met de bluetooth hartslagmeter hun rusthartslag en zien aan een lager wordende ochtendpuls dat ze beter worden (en andersom dat een stijgende hartslag het tegenovergestelde weergeeft). Doo deze extra trainingsinformatie kun je de trainingsplanning optimaliseren waardoor het vaak niet alleen maar 'nog meer trainen' is maar ook soms juist minder of anders (interval bijvoorbeeld).

Werking

Een bluetooth hartslagmeter verbind je eenvoudig met je iPhone, Android waardoor deze de volgende training automatisch verbinding maakt. De hartslag wordt direct getoond op je telefoon en het is dus omdoen en hardlopen maar.

Sneller beter worden

Train makkelijker en beter door inzicht in je eigen hartslagverloop tijdens en na een training!

Meest gekozen

Het favoriete model die veel loopsters en lopers kiezen is de:
Deze informatie in andere bestandsformaten:

“”

“”

“”

“”