Top

Born sportvoeding

Born Drink Isotonic Fresh

Born Drink Isotonic Fresh

€ 10,95
Born No Friction Cream

Born No Friction Cream

€ 12,95
Born Protect Extra

Born Protect Extra

€ 12,95
Born Protect Oil

Born Protect Oil

€ 12,95
Born Recovery +

Born Recovery +

€ 29,95
Born Warm Up

Born Warm Up

€ 12,95
Born Xtra Bar Banana Boost

Born Xtra Bar Banana Boost

€ 2,25
De BORN sportvoeding is lekker, geeft snel energie en is betaalbaar. Born heeft echt lekkere energierepen en sportdrank.

Wat hebben ze

Met de Born sportvoeding heb je een merk die heel veel sporters kiezen. Je hebt grofweg 4 soorten sportvoeding van Born:
  • Sportdrank
  • Energiegel
  • Energiereep
  • Eiwitpoeder


Born sportdrank

De Born sportdrank is heel toegankelijk en hij heeft alles wat je nodig hebt bij je trainingen. De smaak is niet heel sterk en daardoor vinden veel mensen deze lekker.

Energiereep Born

De rode Born energierepen zijn gemiddeld van formaat, makkelijk te openen en gewoon erg lekker. Eigenlijk hoef je helemaal niet te gaan sporten ;-)

Eiwit

Born heeft ook de Protein eiwit poeder in blik. Die is perfect voor na het sporten. Als je vaker traint dan 1 keer per week is de Born eiwitpoeder handig om na het sporten sneller te herstellen. Zo ben je na de training weer vlug de oude.

Wat heb je aan sportvoeding

In deze video over Sportvoeding zie je waar je op kunt letten. Zo is sportvoeding voor het hardlopen op te delen in een aantal soorten.


Video over de Born sportvoeding

Laten we nu eens kijken naar de Born Sportvoeding en de smaken en soorten die ze hebben.


Energiegel

De energiegel van Born is lekker en ze hebben meerdere soorten. 1 gel is om met water in te nemen (Supergel) en ze hebben er ook 1 waarbij je geen extra water of sportdrank hoeft te drinken (Liquid gel). Die laatste is ideaal voor het hardlopen. Bij die gel hoef je geen extra water te drinken omdat ze al voorgemengd zijn met water.

Ideaal voor runners

Voor hardlopers wil dat zeggen dat je geen extra bidon of handfles hoeft mee te nemen of hoeft te wachten tot een drankpost in een wedstrijd. Perfect dus!

Soorten

In onze hardlopenwinkel kun je de Born sportvoeding krijgen zoals de energiegel, energiereep of drinkpoeder.

Olie

Verder heeft BORN hele fijne protect olie voor de benen bij kou en andere huidproducten die helpen tijdens en na het sporten!

Zo heb je met BORN snel veel energie om steeds verder te gaan!


Deze informatie in andere bestandsformaten: “Sportvoeding” “Sportvoeding” “Sportvoeding” “Sportvoeding”