• Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Voor 17:00 besteld? Zelfde dag verzonden!
  • 100% Tevredenheidsgarantie
  • Veilig betalen met je eigen bank
Home / Accessoires / Sportvoeding / Born sportvoeding / Born Protect Extra

Born Protect Extra

Born Protect Extra

Deze Born Protect Extra zorgt voor warme benen en armen tijdens de 'twijfel' dagen bij kort of lang tenue of natte dagen.

Standaard levertijd

1 dag

€ 12,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Born Protect Extra

Deze Born Protect Extra 150 ml zorgt voor warme benen en armen tijdens natte koude dagen en bij de 'twijfel' dagen tussen kort of lang tenue.

Werking
Deze Born Protect Extra waterbestendige warmte olie ondersteunt de natuurlijke doorbloeding van je spieren. Het combineert de werkzame bestanddelen van 15 kruiden met een sterk warmtegevoel. Deze combinatie zorgt ervoor dat het Born Protect Extra perfect te gebruiken is bij koudere dagen en slechte regenachtige weersomstandigheden.

Kort of lang?
Een kort tenue is soms te koud in het begin maar een lang tenue is meestal te warm als je aan het sporten bent. Deze Born Protect Extra op je benen en armen helpt om in kort tenue te starten zodat je later niet te heet wordt.

Travel light, race hard
Uiteraard kun je werken met arm- en beenstukken maar, deze Born Protect Extra helpt om niet de hele weg kledingstukken mee te hoeven 'slepen'. Daarnaast geeft de Born Protect Extra een mooie beetje glimmend effect aan je benen.

Beter sporten
De verwarmende bestanddelen in de Born Protect Extra  die je vooraf op benen en armen inwrijft stimuleren de haarvaatjes, waardoor deze mee bloed doorlaten naar de dieper gelegen weefsels. De behandelde lichaamsdelen blijven bovendien lekker warm aanvoelen.

Voordelen
Makkelijk en snel aan te brengen
Water-resistente beschermlaag
Sterk warmtegevoel
Stimuleert de doorbloeding in de actieve spieren
Glans effect
Makkelijk hersluitbare tube voor lang gebruik
Ontwikkeld in samenwerking met topsporters, op dit moment met Team Shimano
Hoogwaardige ingrediënten
Sterke dieptewerking
Warme aangename start is het eerste voordeel!
Sluit de porien niet af
Ideaal voor temperaturen tot 15 graden Celsius

Prettiger aan de start
Met de warmte olie begin je wat beter voorbereid je sport dag. Diverse topsporters gebruiken dit product om hun lichaam te beschermen en zich daardoor meer op de prestatie te kunnen focussen.

Regen en kou krijgen geen kans
De Born Protect Extra  vormt een waterafstotende, beschermende filmlaag op je huid. De lichaamswarmte wordt geïsoleerd, zodat je niet afkoelt. Regen en kou krijgen geen kans.
 
Video:

Meer over Born sportvoeding: