Top

CEP compressiekousen

Voordelen CEP compressiekousen
De CEP compressiesokken is een favoriet merk omdat ze echt helpen bij beter hardlopen en je veel keuze hebt in kleuren. De modieuze en super functionele modellen helpen je om fijner te kunnen hardlopen.

De plussen op een rij
De voordelen van de CEP kousen zijn actereenvolgens:
  • Betere bloed doorstroming door je benen en voet
  • Helpt mede hierdoor blessures voorkomen
  • Verlaagt het risico op kramp in de kuiten, achillespezen en enkels
  • Ze hebben daarnaast een fraai design en zijn een echte trend bij hardlopers en -loopsters
  • Comfortabeler hardlopen
  • Ook te gebruiken bij wandelen

Uiterlijk
Natuurlijk wil je als modieuze hardloper of hardloopster wel een beetje netjes erbij lopen, ook wanneer je lange compressiekousen draagt. Daarom hebben CEP en wij veel aandacht besteed om in onze webshop alleen de mooiste CEP compressiekousen in onze collectie op te nemen. Je ziet deze lange CEP compressiekousen overigens mede door het ontwerp meer en meer in de hardloopwedstrijden en evenementen.

Kleur
Je kunt ze kiezen in het zwart en wit (meest gekozen) maar je kunt ook kiezen voor de wat fellere kleuren. Zo hebben de CEP compressiekousen speciale neon-kleuren uitvoeringen in roze en zwart met kleuraccent zodat je ze perfect bij je outfit kunt matchen!


CEP compressiekousen behoren tot de top in de markt van compressie kousen. Kies uit wit of zwart of de opvallende Nighttech in 3 fluoriserende kleuren. Bij ons zie je alleen de nieuwste 2.0 modellen en Ultralight kousen en geldt de 100% niet-goed-geld-terug garantie!Functie

Alle CEP compressiekousen en tubes geven je meer energie tijdens het sporten en zorgen voor een sneller herstel van je spieren na het sporten.


CEP sport kousen

CEP is echt een grote naam binnen de compressie wereld. Ze bestaan al lang en blijven innoveren met de speciale sokken voor het hardlopen. Deze zorgen door de goede compressie voor een betere bloeddoorstroming en schokdempende effect op je kuiten waardoor er veel minder spierschade aan je lichaam zal optreden tijdens sport.

Sneller beter worden

Hoe minder spierschade, des te minder dit hoeft te herstellen na een training. Hierdoor kan je lichaam zich na hardlopen met de CEP compressiekousen zich direct focussen op het algehele herstel na de training en daardoor wordt je sneller beter.

Video

Dit zijn de nieuwste en bestecompressiekousen van CEP, de zogenaamde Ultralight uitvoering die zoals de naam al zegt: licht zijn en een iets hogere compressie hebben voor een nog betere werking.

Leuker

Het hardlopen wordt leuker en gaat dus beter. Blessures worden beter voorkomen en op deze manier hardlopen helpen de CEP compressiekousen al erg lang veel hardlopers en -loopsters. Door de aanmerkelijk lagere kans op blessures loop je fijner en geniet je meer!

Dit zijn de meest gekozen modellen:Deze informatie in andere bestandsformaten: “” “” “” “”