• Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Voor 17:00 besteld? Zelfde dag verzonden!
  • 100% Tevredenheidsgarantie
  • Veilig betalen met je eigen bank
Home / Hardloop oordopjes / Koptelefoon draadloos

Koptelefoon draadloos

Draadloze hoofdtelefoon


Met deze draadloze hoofdtelefoon voor het sporten zonder draadjes voel je je vrijer bij het hardlopen!

Vergelijk Draadloze hoofdtelefoon modellen
We hebben in het vergelijk veel bluetooth hoofdtelefoons bekeken en daarna kiezen we alleen de favoriete modellen uit het vergelijk. Deze zie je terug in deze winkel om te kopen.

Een goede draadloze hoofdtelefoon voor het sporten moet voldoen aan de volgende eigenschappen:
  • Goed blijven zitten in je oren (zodat je je er niet druk om hoeft te maken)
  • Voldoende volume (bij hardlopen als het waait)
  • Liefst volume regelbaar vanaf de hoofdtelefoon
  • Waterproof (voor bij zweten en sporten in de regen)
  • Stevig zijn voor bij het sporten


De meest gekozen draadloze hoofdtelefoon modellen zijn:
 

Lees meer onder aan de pagina...


 


Bezig met laden...

Muziek motiveert!
Meerdere onderzoeken hebben aangetoond dat het sporten leuker wordt met muziek/ audio. Vooral bij langere trainingen helpt het om je eigen muziek te luisteren om het langer vol te houden en je te motiveren net wat verder te gaan!

Motivatie
Natuurlijk kun je ook de aanmoedigingen van je hardloop app beluisteren, je trainingsprogramma van Evy (Ik ben fier op U) of je kunt een podcast beluisteren (zoals onze eigen podcast!).

Simpel
Het verbinden is erg eenvoudig en na opladen heb je altijd meer dan 8 uur muziek dus meer dan genoeg voor zelfs de langste duurtraining!
 

Hardlopen nog leuker maken

Muziek bij het hardlopen heeft meerdere effecten op een sporter. Aan de ene kant blijft het duursporten, hardlopen in dit geval leuker en daarnaast kun je zo makkelijk het nuttige met het aangename combineren. Het blijkt dat je beter luistert onder inspanning waardoor niet alleen muziek maar ook een audiocursus, podcast etc beter 'binnenkomen'.
 

Draadloze hoofdtelefoon test

We testen zelf alle draadloze modellen. Vooral bij lange hardlooptrainingen is het prettig dat je muziek bluetooth hoofdtelefoon sport hoort, tegelijkertijd coaching hoort van Runkeeper of een andere loop-app en daardoor langer, leuker en lekkerder loopt!
 

Oordopjes

Of je nu kiest voor het erg kleine oordopjes model of de nekbeugel, ze zitten altijd lekker. Het verbinden gaat automatisch nadat hij de eerste keer aangesloten is en door het ontbreken van een draad loop je vrijer. Na het opladen kun je minimaal 5 uur lopen met de muziek op vol volume (hard) en ook kun je bij sommige bluetooth hoofdtelefoons het volume regelen, een nummer terug of vooruit gaan en zelfs een telefoongesprek voeren!
 

iPad

Ze zijn geschikt om aan te sluiten met iPad, iPhone modellen (ook 10) en Android modellen zoals Galaxy S9.
 

Microfoon

Op alle bluetooth hoofdtelefoon modellen zit een kleine microfoon waardoor je ermee kunt bellen. Je kunt ook direct een telefoontje beantwoorden via het knopje op de bluetooth hoofdtelefoon. In de bijgeleverde Nederlandstalige instructie laten we precies zien hoe simpel dat werkt. Eigenlijk spreekt het tegenwoordig wel voor zich maar we willen je zo snel mogelijk laten genieten van het draadloos luisteren naar je favoriete muziek, aanmoedigingen van je hardloop app of podcasts!Dit zijn de meest gekozen modellen:
  • Super beste oordopjes bluetooth echt draadloze Run Free Premium voor het sporten
  • Zacht rubber Sport Comfort (nieuwste)Deze informatie in andere bestandsformaten:
“”
“”
“”
“”

NB De garantie is meestal 1 of 2 jaar en voor een hoofdtelefoon is een CE keurmerk wel verplicht en een TÜV (Technischer Überwachungsverein) certificaat niet.