• Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Voor 17:00 besteld? Zelfde dag verzonden!*
  • 100% Tevredenheidsgarantie
  • Veilig betalen met je eigen bank
Home / Accessoires / Bluetooth 4.2 Stereo Earbuds Comfort

Bluetooth 4.2 Stereo Earbuds Comfort

Bluetooth 4.2 Stereo Earbuds Comfort

 ***NIEUW IN ASSORTIMENT***   Bluetooth stereo earbuds Comfort   Met deze bluetooth stereo oordopjes heb je mooie kleine earbuds met flexibele haak die er voor zorgt dat ze niet uitvallen bij ha...

€ 42,95
€ 28,95
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

 ***NIEUW IN ASSORTIMENT***

 

Bluetooth stereo earbuds Comfort

 

Met deze bluetooth stereo oordopjes heb je mooie kleine earbuds met flexibele haak die er voor zorgt dat ze niet uitvallen bij hardlopen en andere sporten waarbij je flink beweegt.  De oortjes zijn overigens los van elkaar te gebruiken, dus je kan de beide oortjes aan 2 verschillende apparaten koppelen.
 

Deze blijven echt zitten tijdens het hardlopen
De meeste oordopjes vallen uit tijdens het heftig bewegen van je hoofd. Bij het hardlopen zullen deze earbuds echt blijven zitten, je kunt ze passend maken voor ieder oor met de meegeleverde rubbertjes. Hierdoor blijven ze niet alleen op hun plek zitten maar dragen ze ook nog eens comfortabeler dan andere bluetooth oordopjes. Deze rubbertjes in de maat S/M/L worden meegeleverd.  En de haak zorgt voor extra “grip” tijdens het hardlopen.


Met deze oordopjes heb je draadloos altijd je muziek bij je wanneer je gaat rennen. Hij zorgt voor draadloos muziek luisteren en podcasts luisteren bij iedere rit!
 

Simpel verbinden
Verbind hem simpelweg eenmaal met je telefoon of ander bluetooth apparaat en vervolgens zullen ze altijd vanzelf verbinden zodra je ze aanzet!

 

Pairen:
De eerste keer dien je je telefoon te pairen met de bluetooth stereo earbuds. Dit doe je door op de beide oortjes de knop 5 seconde in te drukken tot dat de led rood/blauw gaat knipperen. Je ziet direct de naam op je telefoon verschijnen en die selecteer je. De earbuds zullen zich nu binnen 15 seconde verbinden met het bluetooth apparaat. Is de verbinding gelukt, dan zullen beide oortjes blauw knipperen.  De volgende keren is dit niet meer nodig en zal hij de telefoon automatisch vinden (net als de carkit in de auto).

 

Advies hardlopenwinkel

Maak de eerste verbinding door de oortjes en je gsm te laten "pairen" in een ruimte zonder wifi signaal.

Tijdens het pairen knippert het lampje rood en blauw afwisselend totdat deze na een paar seconden de telefoon gevonden heeft. Dan gaat hij automatisch blauw knipperen.


Bellen
Je kunt ook bellen omdat je door de kleine microfoon in de zijkant van de oortjes ook kunt spreken.
Wanneer je gebeld wordt hoor je dit aan het geluid door het oortje. Het oortje noemt het nummer van de beller. Met de touchknop van het oortje neem je een gesprek makkelijk aan tijdens het hardlopen en het geluid is duidelijk. 1 x drukken is gesprek aannemen, 2 x  snel drukken is gesprek weigeren.


Volume
Het volume kan erg hard. Dit is natuurlijk goed om lekker muziek of naar je navigatie te luisteren maar je hoort het verkeer dan wel minder. Let daar voor op. Let op met het hoge volume en de forse bas voor gehoor beschadiging. Het volume van de oortjes kan erg luid . Let op in het verkeer want door het goede geluid kun je afgeleid raken.

 

Connect met bijna ieder apparaat:
iPhone
Samsung
Andere Android telefoons vanaf Bluetooth 2.0 

Heerlijk muziek luisteren en meer..
Lekker luisteren tijdens het hardlopen naar je:
Eigen muziek/ podcast/ radio etc
Aanwijzingen van de navigatie Runkeeper, Looptijden en de andere hardloop apps!


Bediening:
Druk een paar seconden op de touchknop aan de zijkant = aan. Dit zie je aan het blauwe knipperende ledje plus de hoofdtelefoon zegt (!) je ook dat hij aan gaat.
De allereerste keer dien je de touchknop van beide oortjes nog een paar seconden langer ingedrukt te houden. Dan gaan zoeken naar bluetooth apparaten (je telefoon).
Vergeet de bluetooth op je telefoon niet aan te zetten.
Ga muziek luisteren
Druk weer op de touchknop aan de zijkant of plaats ze terug in de case om de oortjes uit te zetten

 

Eigenschappen
Bluetooth 4.2 + EDR
IP certificering IPX5-6 spatwaterdicht
Draadloze afstand 10 m
Headset batterij 140mAh oplaadbare LI-ION batterij
Gewicht per oortje 11 gram
Actieve ruisonderdrukking
Volumeregeling
Stand By tijd 120 uur
Werkzaam met Android/IOS
Muziek 2 uur, ligt aan volume
Spreektijd tot 2 uur
Oplaadtijd earbud ongeveer 1 uur
Micro USB


Inhoud Doos: 
Earbud L
Earbud R
Siliconen oordopjes mt S/M/L
USB laadkabel
Handleiding