• Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Voor 17:00 besteld? Zelfde dag verzonden!*
  • 100% Tevredenheidsgarantie
  • Veilig betalen met je eigen bank
Home / Accessoires / Bluetooth 5.0 Earbuds Exceptional

Bluetooth 5.0 Earbuds Exceptional

Bluetooth 5.0 Earbuds Exceptional

Deze bluetooth earbuds Exceptional ga je heerlijk hardlopen. Deze passen voor ieder persoon/ oor en zullen nooit uitvallen.

€ 69,95
€ 59,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

                     ****NIEUW****

Bluetooth Earbuds Exceptional met 5.0  HD SOUND!


Met deze bluetooth oortjes Exceptional heb je mooie kleine dopjes die niet uitvallen bij hardlopen en andere sporten waarbij je flink beweegt.


Deze blijven echt zitten tijdens het hardlopen
De meeste oordopjes vallen uit je oren tijdens het heftig bewegen van je hoofd. Bij het hardlopen zullen deze Exceptional oortjes met de speciale siliconen dopjes (meerdere maten bijgeleverd) echt goed blijven zitten. Hierdoor blijven ze niet alleen op hun plek zitten maar dragen ze ook nog eens comfortabeler dan andere bluetooth oortjes. En door de bijgeleverde oor haakjes die je er makkelijk aan kan bevestigen, blijven deze oortjes nog beter zitten omdat je deze haakjes zo kunt buigen dat ze precies voor jouw oor perfect op hun plaats blijven zitten.


Magnetisch opladen van de oordopjes kan zonder stopcontact!
Je kunt de oordopjes 15 keer opladen in de opberg houder. Deze luxe case is perfect om de dopjes op te laden voor de volgende rit plus om ze stevig en netjes te bewaren.

Met deze oordopjes heb je draadloos altijd je muziek bij je wanneer je gaat rennen. Hij zorgt voor draadloos muziek luisteren en podcasts luisteren bij iedere rit!

Comfortabel en precies voor je oren aanpasbaar
Door de verschillende maten siliconen dopjes (meegeleverd) kun je ze super passend maken, waardoor je ze ook met groot gemak een langer tijd kan dragen zonder daar hinder van te ondervinden. 

Bluetooth 5.0
Nadat we het meerdere jaren met bluetooth 4.2 moesten doen, werd 2 jaar geleden bluetooth 5.0 aangekondigd. Inmiddels is 5.0 klaar voor gebruik en zijn de eerste apparaten die deze nieuwste versie ondersteunen op de markt. Maar wat biedt Bluetooth 5.0 jou? Bluetooth 5.0 is 4x sneller dan de vorige versie en heeft een aanzienlijk groter bereik. De nieuwe technologie heeft een reikwijdte van wel 80 meter, wat muziek luisteren in één klap een stuk prettiger maakt. Met je telefoon in je zak naar binnen terwijl je speaker achterin de tuin staat? Geen probleem, je kan gewoon je favoriete nummertjes blijven streamen. Wat dat betreft lijkt bluetooth zich met 5.0 vol te richten op slimme apparaten. Het enorme bereik biedt veel mogelijkheden in en rondom huis en maakt een internetverbinding tussen gadgets overbodig. Een belangrijke ontwikkeling voor smart homes. Daarnaast kan je met bluetooth 5.0 acht keer zoveel data tegelijkertijd verzenden én meerdere apparaten met elkaar verbinden. Voor het beste resultaat raden wij aan om deze oortjes te gebruiken met een toestel die ook bluetooth 5.0 heeft. Bij Apple is dit vanaf de Iphone 8. Bij Samsung is dit vanaf Galaxy S8 (plus).                                                                                                                                                                                                             

Simpel verbinden
Verbind hem simpelweg eenmaal met je telefoon of ander bluetooth apparaat en vervolgens zullen ze altijd vanzelf verbinden zodra je ze aanzet!

Bellen
Je kunt ook bellen omdat je door de kleine microfoon in de zijkant van de oortjes ook kunt spreken.

Volume
Het volume kan erg hard. Dit is natuurlijk goed om lekker muziek of naar je navigatie te luisteren maar je hoort het verkeer dan wel minder. Let daar voor op. Let op met het hoge volume en de forse bas voor gehoor beschadiging.

Passing in je oren
Deze oordopjes passen op kleine en grotere oren en ze dragen fijn door middel van de siliconen dopjes, deze worden meegeleverd in de mt S/M/L. De bijgeleverde oor haken zijn buigzaam, dus makkelijk aan ieder oor aan te passen.

Verbinding
Deze bluetooth earbuds zijn geschikt voor iedere telefoon zoals iPhone, Samsung en andere Android phones. Met de betere versie BTLE is de verbinding nog sneller en stabieler!

Eigenschappen
Comfortabel model voor beide oren
Mooi uiterlijk
Meerdere keren opladen zonder kabel/ stopcontact
Standby tijd 1000 uur
Incl microfoon voor bellen (tevens opnemen vanaf de hoofdtelefoon)
Hoogwaardige materialen en lader
Bluetooth 5 met een snelle connectie en goede verbinding en een geweldig helder HD geluid

Connect met bijna ieder apparaat:
iPhone
Samsung
Andere Android telefoons vanaf Bluetooth 2.0 Volume
Het volume van de hoofdtelefoon kan erg luid (druk langer op 'volume harder').  Let op in het verkeer want door het goede geluid kun je afgeleid raken.

Handig muziek luisteren en meer..
Lekker luisteren tijdens het hardlopen naar je:
 Je eigen muziek/ podcast/ radio etc
Aanwijzingen van de navigatie Runkeeper, Looptijden en de andere hardloop apps!

Verbinden
Het instellen is eenvoudig, hij is licht, gaat lang mee (lange accutijd) en je mist het draadje geen moment. De houder is erg makkelijk om de dopjes op te bergen.

Bekijk hier onze persoonlijke tips bij het gebruik van een bluetooth hoofdtelefoon.

Pairen/ verbinden:
De eerste keer dien je je telefoon te pairen met deze bluetooth earbuds. Je ziet direct de naam op je telefoon verschijnen en die selecteer je. De volgende keren is dit niet meer nodig en zal hij de telefoon automatisch vinden (net als de carkit in de auto).

Tijdens het pairen knippert het lampje rood en blauw afwisselend totdat deze na een paar seconden de telefoon gevonden heeft. Dan gaat hij automatisch blauw knipperen.

Bediening:
Druk een paar seconden op de knop aan de zijkant = aan. Dit zie je aan het blauwe knipperende led lampje plus de hoofdtelefoon zegt (!) je ook dat hij aan gaat.
De allereerste keer dien je de knop nog een paar seconden langer ingedrukt te houden. Dan gaan de oortjes zoeken naar bluetooth apparaten (je telefoon). Vergeet de bluetooth op je telefoon niet aan te zetten.
Ga muziek luisteren
Druk weer op de knop aan de zijkant of plaats de oortjes terug in de case om ze uit te zetten.

Telefoneren
Wanneer je gebeld wordt hoor je dit aan het geluid door de hoofdtelefoon. De knop van het oortje is ook geschikt om een telefoontje aan te nemen tijdens het hardlopen en het geluid is goed. Als je twee keer klikt op de zijkant dan bel je het laatst gekozen nummer, handig voor makkelijk iemand terugbellen.


Eigenschappen

Bluetooth 5.0 + EDR/BDR
Bluetooth profiel HFP/HSP/A2DP/AVRCP
IP certificering IPX5 spatwaterdicht
Draadloze afstand 80m (zonder obstakels)
SIRI
Casing 650mAh oplaadbare LI-ION batterij
Gewicht casing gram zonder oortjes 48,5 gram
Afmeting casing  45 x 75 x 30 mm
Headset batterij 65mAh oplaadbare LI-ION batterij
Gewicht per oortje  gram 5,2 gram
Actieve ruisonderdrukking
Volumeregeling
Stand By tijd 120 uur
Muziek 2 uur, ligt aan volume
Spreektijd tot 2 uur
Oplaadtijd case ongeveer 1,5 uur
Micro USB

 

Inhoud Doos: 
Earbud L
Earbud R
1 set oorhaken
650 mAh casing
Siliconen oordopjes mt S/M/L
USB laadkabel
Handleiding