• Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Voor 15:30 besteld? Zelfde dag verzonden!
  • 100% Tevredenheidsgarantie
  • Veilig betalen met je eigen bank
Home / Elektronica / Hardloop oordopjes / Bluetooth 5.0 Stereo Earbuds Petite - Rood

Bluetooth 5.0 Stereo Earbuds Petite - Rood

Bluetooth 5.0 Stereo Earbuds Petite - Rood

Bluetooth Stereo Earbuds Petite - Rood  Met deze bluetooth stereo oordopjes heb je mooie lichte earbuds die niet uitvallen tijdens het hardlopen en andere sporten waarbij je flink beweegt.  Deze ...

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 54,95
€ 19,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Bluetooth Stereo Earbuds Petite - Rood 

Met deze bluetooth stereo oordopjes heb je mooie lichte earbuds die niet uitvallen tijdens het hardlopen en andere sporten waarbij je flink beweegt. 


Deze blijven echt zitten tijdens het hardlopen
De meeste oordopjes vallen uit tijdens het heftig bewegen van je hoofd. Bij het hardlopen zullen deze earbuds echt blijven zitten, je kunt ze passend maken voor ieder oor met de meegeleverde siliconen dopjes. Hierdoor blijven ze niet alleen op hun plek zitten maar dragen ze ook nog eens comfortabeler dan andere bluetooth oordopjes. Deze siliconen dopjes in de maat S/M/L worden meegeleverd. 


Opladen van de oordopjes zonder stopcontact!
Je kunt de oordopjes 15 keer opladen in de case . Deze stevige luxe case is perfect om de dopjes op te laden voor de volgende rit plus om ze stevig en veilig te bewaren. De oortjes draai je met een beweging weer terug in de case.

Bluetooth 5.0
Nadat we het meerdere jaren met bluetooth 4.2 moesten doen, werd 2 jaar geleden bluetooth 5.0 aangekondigd. Inmiddels is 5.0 klaar voor gebruik en zijn de eerste apparaten die deze nieuwste versie ondersteunen op de markt. Maar wat biedt Bluetooth 5.0 jou? Bluetooth 5.0 is 2x zo snel en heeft een aanzienlijk groter bereik. De nieuwe technologie heeft een reikwijdte van wel 80 meter, wat muziek luisteren in één klap een stuk prettiger maakt. Met je telefoon in je zak naar binnen terwijl je speaker achterin de tuin staat? Geen probleem, je kan gewoon je favoriete nummertjes blijven streamen. Wat dat betreft lijkt bluetooth zich met 5.0 vol te richten op slimme apparaten. Het enorme bereik biedt veel mogelijkheden in en rondom huis en maakt een internetverbinding tussen gadgets overbodig. Een belangrijke ontwikkeling voor smart homes. Daarnaast kan je met bluetooth 5.0 acht keer zoveel data tegelijkertijd verzenden én meerdere apparaten met elkaar verbinden. Voor het beste resultaat raden wij aan om deze oortjes te gebruiken met een toestel die ook bluetooth 5.0 heeft. Bij Apple is dit vanaf de Iphone 8. Bij Samsung is dit vanaf Galaxy S8 (plus).   


Simpel verbinden
Verbind hem simpelweg eenmaal met je telefoon of ander bluetooth apparaat en vervolgens zullen ze altijd vanzelf verbinden zodra je ze aanzet!


Pairen:
De eerste keer dien je je telefoon te pairen met de bluetooth stereo earbuds. Dit doe je door op de beide oortjes de knop 5 seconde in te drukken tot dat de led rood/blauw gaat knipperen. Je ziet direct de naam op je telefoon verschijnen en die selecteer je. De earbuds zullen zich nu binnen 15 seconde verbinden met het bluetooth apparaat. Is de verbinding gelukt, dan zullen beide oortjes blauw knipperen.  De volgende keren is dit niet meer nodig en zal hij de telefoon automatisch vinden (net als de carkit in de auto).  Zodra de oortjes terug gedraaid worden in de case, zal automatisch de bluetooth verbinding verbroken worden.


Advies hardlopenwinkel

Maak de eerste verbinding door de oortjes en je gsm te laten "pairen" in een ruimte zonder wifi signaal.

Tijdens het pairen knippert het lampje rood en blauw afwisselend totdat deze na een paar seconden de telefoon gevonden heeft. Dan gaat hij automatisch blauw knipperen.


Bellen
Je kunt ook bellen omdat je door de kleine microfoon in de zijkant van de oortjes ook kunt spreken.
Wanneer je gebeld wordt hoor je dit aan het geluid door het oortje. Het oortje noemt het nummer van de beller. Met de touchknop van het oortje neem je een gesprek makkelijk aan tijdens het hardlopen en het geluid is duidelijk. 1 x drukken is gesprek aannemen, 2 x  snel drukken is gesprek weigeren.


Volume
Het volume kan erg hard. Dit is natuurlijk goed om lekker muziek of naar je navigatie te luisteren maar je hoort het verkeer dan wel minder. Let daar voor op. Let op met het hoge volume en de forse bas voor gehoor beschadiging. Het volume van de oortjes kan erg luid . Let op in het verkeer want door het goede geluid kun je afgeleid raken.

 

Connect met bijna ieder apparaat:
iPhone
Samsung
Andere Android telefoons vanaf Bluetooth 2.0

Heerlijk muziek luisteren en meer..
Lekker luisteren tijdens het hardlopen naar je:
Eigen muziek/ podcast/ radio etc
Aanwijzingen van de navigatie Runkeeper, Looptijden en de andere hardloop apps!

Bediening:
Druk een paar seconden op de touchknop aan de zijkant = aan. Dit zie je aan het blauwe knipperende ledje plus de hoofdtelefoon zegt (!) je ook dat hij aan gaat.
De allereerste keer dien je de touchknop van beide oortjes nog een paar seconden langer ingedrukt te houden. Dan gaan zoeken naar bluetooth apparaten (je telefoon). Vergeet de bluetooth op je telefoon niet aan te zetten.
Ga muziek luisteren
Druk weer op de touchknop aan de zijkant of draai de oortjes terug in de case om ze uit te zetten


Eigenschappen
Bluetooth 5.0 + EDR/BDR
Bluetooth profiel HFP/HSP/A2DP/AVRCP
IP certificering IPX57 spatwaterdicht
Draadloze afstand 80m (zonder obstakels)
SIRI 
Casing 220 mAh oplaadbare LI-ION batterij
Gewicht casing 31 gram zonder oortjes
Afmeting casing 9 cm diameter 2,2 cm 
Headset batterij 45 mAh oplaadbare LI-ION batterij
Gewicht per oortje 5 gram
Actieve ruisonderdrukking
Volumeregeling
Stand By tijd 120 uur
Muziek 2 uur, ligt aan volume
Spreektijd tot 2 uur
Oplaadtijd headset ongeveer 1 uur
Oplaadtijd case ongeveer 2 uur
Micro USB

Inhoud Doos: 
Earbud L
Earbud R
220 mAh casing
Siliconen oordopjes mt S/M/L
USB laadkabel
Handleiding

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.