Top

Hartslagmeter

ahrtslagmeterHartslagmeter om sneller beter te worden

Met een hartslagmeter train je beter want je kunt in je ideale hartslagzone lopen. Dit is handig als je doel een heftige interval training is of juist een rustige duurloop voor vetverbranden als je wilt afvallen.

Functie

Daarnaast geeft de hartslagmeter feedback na de training zodat je de volgende keer ook weer beter gaat hardlopen (of een andere sport beoefend). De meeste sporters gebruiken dit hartslag polshorloge niet alleen bij het hardlopen of fietsen, maar ook bij hun andere activteiten buiten en in de sportschool.

Voordelen hartslagmeter

De voordelen zijn:
  • Compleet inzicht in je prestaties
  • Zowel live op je horloge als later in je app of op de PC
  • Minder risico blessures omdat je niet (te veel) boven je grenzen traint
  • Mooi design en functionele gadget voor hardlopers en -loopsters
  • Tijdens een wedstrijd of evenement je tussenstanden (afstand/ hartslag actueel/ hartslag gemiddeld en meer) bijhouden

Vergelijk top merken

Als budget geen rol speelt dan kun je zomaar 300 euro of meer uitgeven voor een hartslagmeter. Gelukkgi is dat heleaam niet nodig en heb je met de hartslagmeter onder de 100 euro al een erg goed functioneel en mooi model. Laten we de favoriete Sigma 26.14 eens bekijken.

Design

Natuurlijk wil je als hardloper of hardloopster niet voor gek lopen. Daarom hebben we veel aandacht besteed om in onze webshop niet alleen betaalbare maar ook erg mooie hartslagmeters op te nemen. Je ziet deze hartslagmeter modellen overigens meer en meer in de hardloopwedstrijden en evenementen.

Kleur

In het zwart en wit maar ook in de wat fellere kleuren (zoals blauw en roze) door de hardlopers en -loopsters die niet terugdeinzen voor een opvallend statement te maken tijdens het hardlopen. Zo hebben de Sigma modellen speciale opvallende kleuren uitvoeringen zodat je ze perfect bij je outfit kunt kiezen.

Hartslagmeters


De hartslagmeters hoeven gelukkig niet zo duur te zijn en Sigma stijgt boven de andere merken uit doordat ze ver onder de 100 euro (vanaf 25 euro) als hartslagmeter maken waarmee je prima kunt gaan hardlopen. Laten we de andere Sigma's eens bekijken.Goedkoop

De prijs/ kwaliteit verhouding van deze hartslaghorloges zijn hoger dan de premium merken Garmin, Polar en Suunto. De hartslagmeters doe je om voor het sporten of draag je, zoals steeds meer mensen, gewoon de hele dag door.

Beter worden

De accutijd van Sigma is erg goed waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over een lege hartslagmeter. Kortom: train beter met een hartslagmeter!

Meest gekozen


De meest gekozen hartslagmeters zijn:Deze informatie in andere bestandsformaten: “” “” “” “”