• Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Voor 17:00 besteld? Zelfde dag verzonden!*
  • 100% Tevredenheidsgarantie
  • Veilig betalen met je eigen bank
Home / Merken / Brynje

Brynje

Brynje waar ter wereld je ook bent, dezelfde principes zijn van toepassing op aankleden en warmhouden, voor gebruik bij alle activiteiten! 
Brynje


 

Brynje ontwerpt, produceert en exporteert al sinds de jaren 50 ondergoed van hoge kwaliteit. Brynje Super Thermo-netondergoed is voortdurend aangepast om te voldoen aan de hoge prestatiebehoeften van buitenenthousiasten en de hoge eisen van het leger.
De huidige, derde generatie Brynje Super Thermo-basislagen combineert de prestatievoordelen van synthetische garens met de beproefde Brynje-gebreide stoffen. De Super Thermo-netkledingstukken zijn gebreid met een hybride Meraklon-polypropyleengaren genaamd Isolfil, dat geen water opneemt en een uitstekende geurbeheersing heeft.

De Brynje-netconstructie laat overtollig vocht vrij uit de huid ontsnappen als een damp terwijl een warm gereguleerd luchtkussen naast de huid wordt behouden. (Bij conventioneel stevig gebreid ondergoed kan het transpiratievocht niet snel genoeg door de stof ontsnappen, zodat de stof naast je huid doorweekt raakt en je snel koud wordt.)

Door het vocht gemakkelijk te laten ontsnappen, houdt Brynje Super Thermo net-ondergoed je verrassend warm en droog tijdens de meest veeleisende activiteiten.