Top

Hardloop LED Armband

33% Korting
  • Hardloop LED Armband
  • Hardloop LED Armband
  • Hardloop LED Armband
  • Hardloop LED Armband
  • Hardloop LED Armband
  • Hardloop LED Armband
  • Hardloop LED Armband
  • Hardloop LED Armband
rating 5
(4.3 / 6 Reviews)
€ 14,95
9,95
Product is momenteel niet meer op voorraad. Neem contact met ons op voor de levertijd van dit product.
Voorraad: 0


Deze Hardloop LED Armband Premium geeft meer licht dan de andere LED banden voor het hardlopen. Hij brand feller en dus ga je veiliger hardlopen en dat loopt wel zo rustig. 

Makkelijker en veiliger
De elastieken band heeft extra reflectie strip en blijft stevig om je arm zitten zonder af te knellen. De vernieuwde hardloop LED armband Premium is daarmee perfect voor als je gaat hardlopen in het donker.

Echt fel!
Bekijk hieronder de video met het verschil ten opzichte van andere LED armbanden! Daarnaast zie je hoe simpel deze te bedienen is en waar je de batterijtjes (later ooit) kunt vervangen. Uiteraard wordt de met batterijtjes geleverd.

Meer licht
Deze geeft niet alleen licht waardoor je gezien wordt maar je kunt ook zelf meer zien omdat deze de voorwerpen om je heen verlicht.

Lichtgewicht
De reflectie band weegt gelukkig bijna niets en je zet hem makkelijk aan en uit met het knopje on/ off op de band.

Eigenschappen:
Nieuwe generatie LED 
Geeft meer lichtopbrengst dan andere LED armbanden
Verlicht ook echt de omgeving
Instelling voor langzaam knipperend, snel knipperend of geheel aan
Brede strook continue LED licht, super opvallend en verlicht de omgeving
Stevig duurzaam model
Incl 2 batterijen CR2032 dus gaat lang mee (en vervangbaar!)

Nieuwe generatie LED hardloopband:
In de onderstaande video zie je de toepassing van de LED band en je ziet hoe ik hem gebruik bij het hardlopen. Hij verlicht de omgeving naast dat automobilisten, fietsers en wandelaars je zien.

Rustiger lopen
Dit is dus de nieuwe generatie LED hardloopband op nog beter op te vallen in het donker. Op deze manier wordt je echt gezien en gaan automobilisten echt aan de kant en dimmen ze het groot licht (dat groot licht is meestal het meest irritant).
Zo werkt deze Premium LED armband:

Reviews (6)
rating 5 (4.3 / 6 Reviews)

H. Merkx (24-01-2016) rating 5 ik kocht 2 reflectie band met deze LED en heb ze nu een paar maanden. Goed en erg opvallende LED lampjes.

Jasper van Rooij (23-09-2015) rating 5 Deze reflectie band LED gebruik ik nog steeds, ook bij het fietsen zijn ze handig.

Paul uit Oldenzaal (07-11-2013) rating 4 Een zeer verkeersveilige reflectieband. Duidelijk zichtbaar dan de 'oudere' types met 4/5 ledjes. Ik ben er erg blij mee!

Ik heb Barry's advies opgevolgd door er twee aan te schaffen vanwege het feit dat het reflectie-gedeelte iets groter had mogen zijn; dat is direct opgelost door er om elke arm één te hangen.

P.s. ook de service van hardlopenwinkel.nl is keurig. En nu maar kilometers maken!

Groeten Paul

Barry (29-10-2013) rating 4 Supernuttige band. Heel duidelijk. Hij is eigenlijk iets te kort, waardoor je moet kiezen of hij wat meer naar voren of wat meer naar achter schijnt. Direct 2 aanschaffen lost dat op. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Daphne van Weynsen (13-01-2013) rating 4 Goede Led armband en echt vandaag al in huis na gisteravond besteld te hebben. Veel feller dan de normale led armbanden die ik bij Perry en andere winkels zag. Bedankt en wellicht tot de volgende keer.

groetjes Daphne

Desiree (20-09-2012) rating 4 Ik ben ermee gaan hardlopen (teruggelopen omdat ik ze was vergeten) en ze vallen in het donker echt op terwijl je dat niet zou zeggen als je ze voor het eerst ziet. Zo klein. Nu maar niet kwijtraken! groetjes

Type de code over