• Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Voor 15:30 besteld? Zelfde dag verzonden!
  • 100% Tevredenheidsgarantie
  • Veilig betalen met je eigen bank
Home / Compressie / Kleuren / Roze compressiekousen

Roze compressiekousen

Roze compressiekousen maken je outfit helemaal af! De CEP en Herzog compressiekousen zijn volgens veel lopers de beste compressiekousen in de markt dus daarvan kun je bij onze de roze uitvoering kiezen. De meesten kiezen voor het topmodel en voor dames is dat soms de roze compressiekous van de beste merken. Ook hebben we de beste koop: Sport2x in het roze.


Medische voordelen  van roze compressiekousen (en natuurlijk ook van de andere kleuren)
Compressiekousen die roze zijn, hebben dezelfde eigenschappen, en dergelijke hoge compressie worden al sinds vroeger gebruikt bij behandeling van spataderen. Vooral het topmodel, deze Herzog roze compressiekousen PRO worden gezien als een goede oplossing voor overbelaste, opgezwollen, pijnlijke en vermoeide kuiten tijdens het hardlopen of lange wandelen.

Daarnaast kunnen de roze compressiekousen ook helpen na blessures die zijn ontstaan tijdens het hardlopen. Denk hierbij aan veelvoorkomende klachten zoals shin splints, krampen en bloeduitstortingen. In dit onderzoek van Herzog zelf lees je de onderzoeksresultaten van de medische impact van de Herzog kousen. Dit gaat onder andere over Shin splints.

Voorkomt blessures
Shin splints is een van de meest voorkomende en vervelende aandoeningen van het onderbeen bij sporters. Deze blessure staat bekend als lastig te behandelen. Ook zijn er in het verleden maar weinig onderzoeken gedaan naar hoe je shin splints kan behandelen. Daarom werd een onderzoek gestart bij sporters en hardlopers om meer duidelijkheid te krijgen over de beste behandeling van shin splints.

Conclusie
Via verschillende ziekenhuizen in West-Nederland werden veel sporters en hardlopers (alle leeftijd, mannen en vrouwen) uitgezocht om mee te doen in de behandelstudie. Ze moesten voldoen aan de criteria die voor shin splints gelden. Dat zijn inspanningsgerelateerde pijn aan de binnenzijde van het onderbeen en daarnaast tevens drukpijn op het scheenbeen over een traject van meer dan 5 centimeter.
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.