Top

Fietshouder iPhone

Fietshouder iPhone 10

Fietshouder iPhone 10

€ 29,97
(niet meer leverbaar)
Fietshouder iPhone 6 - 7 Premium
10% Korting

Fietshouder iPhone 6 - 7 Premium

€ 49,95 € 44,95
(niet meer leverbaar)

Fietshouder iPhone


Met de fietshouder iPhone voor op het stuur heb je altijd navigatie en fietsdata bij de hand en dat is makklijker. Zo hoef je geen dure Garmin of andere fietscomputer te kopen en ben je goedkoper uit en heb je meer functionaliteiten!

Vergelijk
We hebben in het vergelijk veel fietshouder iPhone modellen bekeken en daarna kiezen we alleen de favoriete modellen uit het vergelijk. Van de iPhone 10 tot en met oudere iPhone fietshouders zie je ze hier op de pagina.

Een goede telefoonhouder fiets moet voldoen aan de volgende eigenschappen:
  • Goed blijven zitten zonder te rammelen
  • Niet al te kostbaar
  • Makkelijk te demonteren
  • Waterproof (voor bij zweten en sporten in de regen)
  • iPhone kunnen blijven bedienen (ook met touch)


De meest gekozen telefoonhouder fiets modellen zijn:
  • iPhone 10 fietshouder
  • iPhone 8 fietshouder
  • iPhone 7 fietshouder

Fietsdata motiveert!
Meerdere onderzoeken hebben aangetoont dat het fietsen met snelheid, afstand en meer fietsdata leuker wordt met dan zonder. Vooral bij langere afstanden helpt het om je eigen gegevens bij te houden om je te motiveren het langer vol te houden en harder te gaan!

Navigeren
Natuurlijk kun je ook rusti touren met een telefoonhouder op je stuur van de normale fiets of touringfiets. Je hoeft niet meer na te denken over de route want tegenwoordig zijn er veel gratis fietsnavigatie apps te downloaden uit de appstore of Google Playstore.

De route volgen
De duidelijke aanwijzigen met pijlen en geluid (kan via bluetooth hoofdtelefoon ook in je oren binnenkomen om niets te missen) helpen je om superrelaxed rond te touren zonder over de route na te hoeven denken. Je navigatie in de fiets telefoonhouder modellen laat precies de route zien!

Simpel
Het monteren in een waterdichte houder is erg eenvoudig en na dat je je telefoon erin geplaatst hebt kun je alle fiets gegevens perfect bijhouden, zelfs bij de langste duurtraining als het regent!


Fietsen nog leuker maken

Met de telefoon zo voor je kun je makkelijk de muziek bedienen tijdens het fietsen. Muziek bij het fietsen heeft meerdere effecten op een sporter. Aan de ene kant blijft het duursporten, hardlopen in dit geval leuker en daarnaast kun je zo makkelijk het nuttige met het aangename combineren. Het blijkt dat je beter luistert onder inspanning waardoor niet alleen muziek maar ook een audiocursus, podcast etc beter 'binnenkomen'.

Sport

Vooral bij lange fietstrainingen is het prettig dat je muziek hoort, tegelijkertijd je snelheid en afstand ziet van Strava of een andere fiets-app en daardoor langer, leuker en lekkerder fietst!