Top

Zweetshirt Agu Secco Scandic

33% Korting
  • Zweetshirt Agu Secco Scandic
  • Zweetshirt Agu Secco Scandic
  • Zweetshirt Agu Secco Scandic
FullFullFullEmptyEmpty
(3 / 1 Reviews)
€ 44,95
29,97
Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0


Agu Scandic Zweetshirt met gaatjes structuur voor de heetste dagen. Topkwaliteit om vocht snel af te voeren tijdens het hardlopen, fietsen en andere sporten.

Zoek je een iets dikker zweetshirt, kijk dan bij het zweetshirt Agu Secco.


Zweetshirt/ ondershirt

Dit ondershirt met gaatjes is speciaal gemaakt om het transpiratievocht snel af te voeren en wordt gedragen onder je hardloopshirt. Dit is geen thermoshirt en echt gemaakt om bij alle weersomstandigheden te dragen.

Voordelen:

Gaatjes ondershirt in wit
Voor fietsen, hardlopen (en andere sporten)
Dry, Newfit, Air
Lekker lang shirt zodat hij niet uit je broek gaat tijdens het sporten
Langer achterpand dan voorpand
Heel erg licht
Geur werend
Lekker sporten

Het zweetshirt is ademend draagt prettig en is erg comfortabel zodat je het nauwelijks voelt tijdens het hardlopen. Het is erg licht en naadloos, dit zorgt ervoor dat je het nauwelijks op je huid voelt. De geïntegreerde ventilatie houdt het lichaam koel tijdens de wisselende temperaturen waar we mee te maken hebben. Daarnaast heeft het shirt een blijvend geur werend effect waardoor je tijdens en na het sporten fris blijft.

Voordelen:
hardlopen spullen

Gaatjes shirt
Dit Scandic gaatjesshirt maakt gebruik van ingenieus Polygiene materiaal. Deze stof neutraliseert geuren en zweet door de groei van bacteriën te stoppen, voordat ze een nare geur gaan verspreiden. Gebaseerd op natuurlijk gerecycled zilverzout, brengt Polygiene vele voordelen met zich mee. Langere levensduur, minder bagage op uw fietsvakantie en met de goedkeuring van het Bluesign® komt Polygiene de meest milieuvriendelijke eisen voor textiel tegemoet. Blijf nu fris op pad met AGU Scandic. Dag, na dag, na…De Voordelen in een Video:

Reviews (1)
FullFullFullEmptyEmpty (3 / 1 Reviews)

Bas Lemers (19-11-2012) FullFullFullEmptyEmpty een zweetshirt gebruikte ik eigenlijk nooit tot een jaar geleden. En deze is prettig luchtig en betaalbaar gelukkig. ook voor het fietsen.

Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten