Top

LED reflectie hesje Sport2x

  • LED reflectie hesje Sport2x
  • LED reflectie hesje Sport2x
  • LED reflectie hesje Sport2x
  • LED reflectie hesje Sport2x
rating 5
(4.8 / 4 Reviews)
24,95
Product is momenteel niet meer op voorraad. Neem contact met ons op voor de levertijd van dit product.
Voorraad: 0


LED reflectie hesje van het merk Sport2x waarmee je enorm opvalt in het donker.

Echt opvallen
Natuurlijk kun je kiezen voor een led armband, een normaal reflectie-hesje of lichtgevende veters. Om echt goed op te vallen als je in het donker is deze LED reflectie jas het allerbeste.


One-size fits all

Het LED reflectie hesje past altijd want het is elastisch plus ook nog verstelbaar. Door de 2 stelmogelijkheden aan beide zijden kun je hem precies afstellen op jouw maat. Zo maak je hem perfect passend.

Door deze elasticiteit en verstelbaarheid is de minimale borstomvang 88cm en de maximale  155 cm. Dat wil zeggen dat slanke renners met XS tot forse renners tot XXL deze passen.

Compleet verstelbaar voor optimaal draagcomfort
Wanneer je hem eenmaal hebt afgesteld dan kun je hem de volgende keer snel goed passend makkelijk aandoen.

Flappert niet
Door de goede passing door de instelbaarheid sluit het hesje nauw om je hardloopkleding als je dat wilt. Dan al het niet gaan 'flapperen' maar lekker goed aansluiten.

Niet meer over het hoofd gezien worden
Door de rode fel knipperende grote led lampjes op het hesje wordt je definitief niet meer over het hoofd gezien. Dus je hoeft niet meer bang te zijn voor auto's die te lang hun groot licht aanhouden (verblindend effect) of voor fietsers die je niet zien.
Knipperen of continue branden
Wanneer je met dit felst knipperende LED reflectie hesje gaat hardlopen is de kans het kleinst dat het overige verkeer je niet ziet, wel zo veilig. De groot formaat LED lampjes verlichten zelfs de weg voor je een beetje.

Eigenschappen:
LED Hardloophesje om ook lekker in de avond te kunnen trainen
One size fits all, zoals al onze modellen
Lichte gaatjes structuur zodat hij geen wind vangt en daardoor niet zal flapperen
Groot formaat LED lampjes, met extra veel lichtopbrengst
Inclusief opvallende reflectiestrepen
Extra handig ritsvakje aan voorzijde
Ophanghaakje (elastisch) aan achterzijde of bevestigingspunt voor draad van hoofdtelefoon
4 batterijtjes (inclusief).
Met de eenvoudig te verwisselen batterijtjes (wel meegeleverd dus) kun je hem jaren gebruiken
Waterproof, ook bij heftige regenstormen, zelf getest ;-)
Drie instellingen: knipperend, continue branden en geheel uit. Beide zijden zijn separaat te bedienen!
Eenvoudig met handschoenen te bedienen aan voorzijde
360 graden reflectiviteit
100 uur brandtijd
De meest opvallende manier om veilig buiten te kunnen zijn in het donker

Extra handig ritsvakje
In het ritsvakje aan de voorzijde kun je een sleutel, identiteitkaart of sportvoeding meenemen. Het vakje is 115x65 groot. Hierdoor past er ook eventueel een mp3 speler of kleine mobiele telefoon in maar voor je telefoon adviseren we liever een sportarmband.

3 LED standen
1 druk op de stevige knop en de lampjes knipperen, nog een druk om de felle LED lampjes continue te laten branden en weer een druk om ze uit te doen. Zo ben je veilig onderweg en zie automobilisten je eerder aankomen. Dus je wordt minder verblind door groot licht.

Zo opvallend is hij bij het hardlopen:


Video LED hardloophesje met uitleg:


En ook handig op de fiets:

Reviews (4)
rating 5 (4.8 / 4 Reviews)

Nadine Jagers (13-07-2016) rating 5 Ik loop vaak in de avond en daarvoor is dit LED reflectie hesje perfect. Ook snel binnen zoals beloofd.

Rob - Amsterdam (24-01-2016) rating 5 Ik loop vaak na het werk en dan dus in het donker tijdens de winterperiode. Die LED lampjes op dit hesje zorgen ervoor dat iedere auto snel groot licht eraf haalt en goed aan de kant gaat rijden. Een stuk rustiger hardlopen met dit LED reflectie hesje.

Arjan (28-10-2015) rating 4 Wat een bak licht! Geweldig, auto's remmen zelfs omdat ze deze rennende landingsbaan willen bekijken.
Prima pasvorm maar zou mooi zijn wit licht voor en rood licht achterzijde. En geen licht aan bovenzijde want ik verblind mijzelf!

Jasper van Rooij (23-09-2015) rating 5 Het LED reflectiehesje draag ik bij al mijn hardlooptrainingen en ook bij de hond uitlaten nu. Handig en snel in huis.

Heel erg opvallend als je deze laat knipperen en minder opvallen bij continue branden maar dan nog meer dan voldoende voor mij persoonlijk.

Type de code over